Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Pedron Good Design -palkittu ON-tuoli esillä Kölnin messuilla

Pedro Oy

Pedron Good Design -palkittu ON-tuoli esillä Kölnin messuilla

Tiedote.
Julkaistu: 15.01.2015 klo 09:30
Julkaisija: Pedro Oy

Tapio Anttilan suunnittelemalle ON-tuolille on myönnetty Good Design -palkinto. Good Design on maailman vanhin muotoilupalkinto, jonka myöntää The Chicago Athenaeum arkkitehtuuri- ja designmuseo. Tunnustus nostaa esiin korkeatasoista, omaperäistä muotoilua ja innovatiivisia tuotekonsepteja. Aikaisemmin ON-sarjaa on palkittu Interior Innovation Award 2014 Selection ja Fennia Prize 2009 -palkinnoilla. ON-tuoli on esillä Kölnissä imm 2015 -messuilla 19.–25.1.2015 osastolla E 41, hallissa 11.1.

Pedron ON-sarja suunnannäyttäjänä

Vuonna 2007 Habitaressa ensiesittelynsä saanut ON-vuodesohva toi estetiikan ja käytettävyyden sinne missä sitä tarvittiin. Palkitun tuotteen ominaisuudet keveys, liikuteltavuus ja raikas muotokieli saavat jatkoa sarjan uusissa kalusteissa. ON-tuolien materiaali ja sen innovatiivinen käyttö sekä valmistusympäristö mahdollistavat funktionaalisuuden pohtimisen uudesta lähtökohdasta.

Toiminnallisuus suunnittelussa

”Käytettävyyden lisäksi raaka-aineet, valmistusprosessi ja kierrätettävyys - koko tuotteen elinkaari - kuuluvat toiminnallisuuteen. Kun tuote toimii estetiikan ja käytettävyyden lisäksi ekologisesti ja eettisesti, voidaan todella puhua funktionaalisesta kalusteesta. Tuotteiden tulee toimia arvojemme mukaan”, Tapio Anttila valottaa suunnitteluaan.

”Ympäristönäkökohdat ovat tärkeitä sekä minulle että Pedrolle. On merkityksellistä, että valmistusprosessi ei tuota lainkaan sekajätettä, vaan kaikki on kierrätettävissä energiaksi”, Tapio Anttila korostaa. Anttila antaa tunnustusta myös Lahden alueelle ja alueen toimijoille: ”Korkea puusepänteollisuuden osaaminen ja ainutlaatuinen energiantuotannon ja jätteenkäsittelyn infrastruktuuri mahdollistavat alan kehittymisen ja todellisten innovaatioiden syntymisen.”

NAMI-sarja Pedron mallistoon!

Pedro on aloittanut yhteistyön LEPO:n kanssa nyt myös kotimalliston tuotteissa. Kaarle Holmbergin suunnittelemat NAMI-tuoli ja -pöytä ovat osa Pedron kotimallistoa.

Olette lämpimästi tervetulleita vierailemaan osastollamme imm 2015 -messuilla Kölnissä 19.–25.1.2015 osastollamme E 41, hallissa 11.1.

Lisätietoa:

Juha Lehtonen | Toimitusjohtaja | Pedro OY | +358 40 546 9530 | juha.lehtonen@pedro.fi | www.pedro.fi |

Pedro Oy:n tuotekuvia voi ladata alla olevasta linkistä. Kuvien käyttö sallittu Pedro Oy:stä ja tuotteista kertovien juttujen ja artikkelien yhteydessä. Kuviin maininta: Pedro Oy.
Lataa Pedro kuvat 2015 tästä linkistä

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs