Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Parisuhdehaaste: Uskalla rakastaa enemmän kuin koskaan

Kirkon tiedotuskeskus

Parisuhdehaaste: Uskalla rakastaa enemmän kuin koskaan

Tiedote.
Julkaistu: 30.09.2016 klo 09:40
Julkaisija: Kirkon tiedotuskeskus

Maaliskuussa 2016 avattu Rakkauden roihu -blogi on osa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon parisuhdetyötä. Blogikirjoittajien joukossa on perheneuvonnan ja pariterapian ammattilaisia, pappeja ja muita kirkon työntekijöitä, jotka tuovat esille omia ajatuksiaan ja kokemuksiaan parisuhteesta ja sen kaipuusta. Blogissa tarjoillaan sytykkeitä parisuhdepohdintoihin ja annetaan rakkauden roihuta.

Rakkauden roihu -blogissa alkaa maanantaina 3.10.2016 teemaviikko, jossa kirjoitetaan näkökulmalla ”Uskalla rakastaa enemmän kuin koskaan”.

Kirkon parisuhdebloggarit haastavat lukijoitaan, parisuhdeammattilaisia ja muita bloggareita kertomaan, millaista uskaltautumista, rohkeutta ja riskien ottamista rakastava suhde vaatii tai on heiltä vaatinut. Haaste kulkee sosiaalisessa mediassa tunnisteella #uskallanrakastaa.

”Rakkaudessa täytyy uskaltaa, vaikka ollessaan avoin antaa toiselle myös mahdollisuuden satuttaa. Ilman tätä riskiä ei ole kuitenkaan mahdollisuutta rakastaa", yksi parisuhdebloggareista, pappi Ulla Oinonen kertoo, miksi blogissa halutaan haastaa rakastamaan rohkeasti.

Haasteen meemi vapaaseen käyttöön: 

uskallanrakastaa

Lisätietoja:

Henna Ahlfors, koordinaattori, Kirkkohallitus, p. 050 326 9012, henna.ahlfors@evl.fi
Rakkauden roihu Facebookissa 
#uskallanrakastaa
rakkaudenroihu.fi

Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa on noin neljä miljoonaa jäsentä. Suomen suurin uskonnollinen yhteisö on mukana ihmisten elämän arjessa ja juhlassa ja pitää esillä kristillisiä arvoja yhteiskunnallisessa keskustelussa.

Kirkon tiedotuskeskus välittää ajantasaista tietoa kirkosta medialle ja suurelle yleisölle. Kirkon verkkosivusto osoitteessa evl.fi

Kirkon viestintä

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs