Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Oulun III Hansa Apteekki avaa terveys- ja fysiopisteet

Fitra Oy

Oulun III Hansa Apteekki avaa terveys- ja fysiopisteet

Tiedote.
Julkaistu: 27.06.2016 klo 09:44
Julkaisija: Fitra Oy

Oulun III Hansa Apteekki on avannut Terveyspisteen kevään aikana ja toimintaa on nyt laajennettu terveysliikuntapalveluihin. Terveyspiste on ensimmäinen oululaisessa apteekissa toimiva terveydenhoitajan vastaanotto.

Kuluttajat saavat terveydenhoitaja Susanna Riihiahon tekemiä pieniä sairaanhoidollisia toimenpiteitä, kuten korvapuhdistusta, rokotuksia, ommelten poistoa sekä verensokeri- ja kolesterolimittauksia. Terveyspiste on matalan kynnyksen lähipalvelu, jonne voi tulla aikaa varaamatta tai varata ajan netistä.

Oulun III Hansa Apteekki on avannut myös Fysiopisteen, joka suuntautuu terveyttä edistävään ja sairauksia ennaltaehkäisevien terveysliikuntapalveluiden tarjoamiseen oululaisille. Terveysliikuntapalveluita ovat alkuvaiheessa mm. erilaiset kuntotestauspalvelut hengityskaasuanalysaattorin avulla.

Muita palveluita ovat painonhallintaryhmät, kansalaisten liikuntaneuvonta, yksilöllinen terveysliikuntavalmennus sekä fysioterapeuttiset konsultaatiot. Toimintaa vetävät terveydenhoitajan ohessa fysioterapeutti sekä apteekin henkilökunnasta koulutetut personal trainerit. Apteekin henkilökunta on koulutettu Trainer4Youn hyvinvointi- ja ravintovalmentajiksi. Osa on myös kouluttautunut personal trainereiksi.

– Apteekki on maksuton matalan kynnyksen toimipiste, jonne jokainen voi tulla aikaa varaamatta kysymään neuvoa tai ohjausta terveys- ja hyvinvointiasioissa. Suomalainen asioi apteekissa noin 5–10 kertaa vuodessa. Terveys- ja Fysiopisteillä sekä terveysliikuntapalveluilla vahvistamme apteekkimme merkitystä entisestään kuluttajan tärkeimpänä lääke- ja terveysneuvonnan lähteenä, apteekkari Janne Leino Oulun III Hansa Apteekista toteaa.

Apteekilta oma Terveysliikunnan työkirja

Apteekkari Janne Leino ja Trainer4You-konserni perustaja ja personal trainingin pioneeri Riku Aalto ovat kirjoittaneet Terveysliikunnan työkirja -opaskirjan. Terveysliikunnan työkirja toimii hyvän olon oppaana ja elämänhallinnan käsikirjana niin tavalliselle terveyttään vaalivalle kansalaiselle kuin terveydenhuollon ammattilaisillekin.

Kirja sisältää hyvinvointioppaan ja terveysseurantasivustojen lisäksi mm. liikuntaohjelmia, liikunta- ja ravintopäiväkirjat sekä venyttelyohjeita. Kirja on myynnissä apteekeissa ja Fitran verkkokaupassa osoitteessa www.fitrakauppa.fi.

Lisäksi Oulun III Hansa Apteekki on käynnistänyt kesä- ja heinäkuun ajaksi Apteekki liikuttaa  -teemalla ryhmäliikuntalenkit keskiviikkoisin klo 10–12, jonne kaikki ovat tervetulleita. Lenkeillä tehdään osanottajien kunnon ja ryhmäkoon mukaan erilaista terveysliikuntaa.

Lisätiedot:

Apteekkari Janne Leino, 040 352 3454
Terveydenhoitaja, personal trainer Susanna Slunga 08 311 2019 

Liitetiedostot

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs