Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Oululaisen GREENin uusi teknologia mullistaa golf-pelin tilastoinnin

Oululaisen GREENin uusi teknologia mullistaa golf-pelin tilastoinnin

Tiedote.
Julkaistu: 11.07.2013 klo 09:00
Julkaisija: Viherio Technologies Oy

Oululaislähtöinen ja jo kuudessa maassa käytössä oleva golf-palvelu GREENi on tuomassa golfaajien avuksi palvelun, jolla innokkaimmat golf-pelin tilastoijat saavat oleellisinta pelin dataa käyttöönsä helpommin kuin koskaan ennen.

"Tuomme golfaajille helpon ja täysin automaattisen tavan saada tilastoja niin sanotuista väylä- ja griiniosumista. Samalla ratkaisumme tunnistaa automaattisesti lyöntiin käytetyn mailan, joten jo tällä hetkellä GREENi palvelusta saatavat lyöntimitat yhdistyvät automaattisesti golfaajan käyttämään mailaan," kertoo Timo Pärkkä GREENia kehittävästä Viherio Technologies Oy:sta.

Toteutus on ollut suunnittelupöydällä jo muutaman vuoden ajan ja automaattisten väylä- ja griiniosumien määrittämiseen käytettävä teknologia on ollut olemassa jo pidempään.

"Esimerkiksi mailojen automaattisen tunnistuksen prototyyppi meillä oli jo kolmisen vuotta sitten, mutta markkinoilla ollut teknologia ei tuolloin vakuuttanut. Toisaalta pyrkimyksemme on tuoda palvelu golfaaville kuluttajille järkevään hintaan -meidän ratkaisussamme puhutaan mieluummin kympeistä kuin satasista," Pärkkä jatkaa.

Tämä palvelu on tarkoitus tarjota  lisäominaisuutena nykyiseen ilmaiseen GREENi älypuhelinsovellukseen innokkaimmille tilastoijille.

"GREENi sovellus on saanut kiitosta helppokäyttöisyydestään jo nyt ja aiomme pitää tästä kiinni. Lisälaitteita tai virityksiä ei tarvita meidän lähestymistavassamme", Timo Pärkkä kertoo. "Toisaalta me emme pakota kaikkia GREENi käyttäjiä "samaan muottiin", vaan tämä on nimenomaan vaihtoehto niille joita helppo pelin tilastointi kiinnostaa."

GREENin ainutlaatuinen lähestymistapa yhdistää golfarin ja golfklubin tarpeet. Golfkentän tapahtumat välitetään molempien hyödyksi. GREENilla on asiakkaita kuudessa maassa ja toimittaa palveluita muun muassa European Tourille.

info@greeni.com | www.viherio.com | www.greeni.com| 0400 012266

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs