Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » NIOXIN tuo valikoimiin uuden 3D Styling -muotoilutuotesarjan, jonka avulla saat lisää tuuheutta ja volyymia myös hentoihin hiuksiin

NIOXIN

NIOXIN tuo valikoimiin uuden 3D Styling -muotoilutuotesarjan, jonka avulla saat lisää tuuheutta ja volyymia myös hentoihin hiuksiin

Tiedote.
Julkaistu: 27.03.2015 klo 11:35
Julkaisija: NIOXIN

Hentojen ja ohentuneiden hiusten muotoilu on usein haastavaa, sillä monet muotoilutuotteet tekevät hiuksista raskaat ja lättänät sen sijaan, että ne toisivat lisää kaivattua volyymia. NIOXINin uusi ja monipuolinen 3D Styling -muotoilutuotesarja edustaa täysin uutta teknologiaa. Tuotteet on suunniteltu nimenomaan hennoille ja ohentuneille hiuksille, ja niiden avulla on helppo saavuttaa ohuiden hiusten kaipaama tuuheampi ja paksumpi kampaus latistamatta tai vahingoittamatta hiuksia.

Uusi NIOXIN 3D Styling -muotoilutuotesarja sisältää tuuheuttavan ja rakennetta antavan Thickening Spray -hiussuihkeen ja Thickening Gel -hiusgeelin, Bodifying Foam -muotovaahdon ja NioSpray -hiuskiinteen keskivahvalla (Regular) ja voimakkaalla pidolla (Extra Hold). Joustavaa ja kevyempää muotoilua tarjoavat puolestaan Definition Crème -muotoiluvoide, Therm Activ Protector -lämpösuoja ja hiuksiin jätettävä Rejuvenating Elixir -eliksiiri.

Tuotteita on mahdollista käyttää yksinään tai yhdessä, jolloin vaikutus on tehokkaampi, mutta hiukset eivät muutu raskaiksi usean eri muotoilutuotteen käytöstä. Yhdessä NIOXIN-shampoon ja -hoitoaineen sekä hiuspohjaan jätettävän hoitoaineen kanssa ne tarjoavat erinomaisen ja kokonaisvaltaisen vaihtoehdon ohuille hiuksille.  Kaikki tuotteet soveltuvat päivittäiseen käyttöön.

“Ohuiden hiusten muotoilu asettaa muotoilutuotteille aivan toisenlaiset vaatimukset. NIOXIN on tarjonnut ratkaisuja ohuille hiuksille jo 25 vuoden ajan ja uuden muotoilutuotesarjan lanseeraus juuri tähän tarpeeseen tuntuu luontevalta askeleelta”, kertoo Benjamin Martin, Pohjoismaiden NIOXIN-kouluttaja.  

NIOXIN 3D Styling -muotoilutuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja tehty hoitamaan hiuspohjaa. Ne helpottavat hiusten muotoilua ja samalla estävät hiusten katkeilua, mikä voi puolestaan pahentaa hiusten ohenemista. Lopputuloksena saadaan aikaan tuuheammat ja runsaamman näköiset hiukset.

Uusi NIOXIN 3D Styling -muotoilutuotesarja on saatavilla maaliskuusta 2015 alkaen. 

NIOXIN 3D Styling -tuotevalikoimaan kuuluvat tuotteet ja suositushinnat:
Thickening Spray -hiussuihke / 26,40 € (150 ml)
Thickening Gel -hiusgeeli / 24,50 € (140 ml)
Bodifying Foam -muotovaahto / 26,40 € (200ml)
NioSpray -hiuskiinne (Regular tai Extra Hold) / 26,40 € (400 ml)
Definition Crème -muotoiluvoide / 24,50 € (150 ml)
Therm Activ Protector -lämpösuoja / 26,40 € (150 ml)
Rejuvenating Elixir -hiuksiin jätettävä eliksiiri / 24,50 € (150 ml)

Lisätietoja, kuva- ja näytepyynnöt:
Elena Pallaskivi                                                 
Hill+Knowlton
elena.pallaskivi@hkstrategies.com
puh. 040 777 1445      

Cecilia Kjøller Rasmussen        
Communications Manager Wella Nordic
rasmussen.ck@pg.com             
Puh. +46 8-5352-8884

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs