Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Mediakutsu breakdancen maailman: Miltä tuntuisi olla hetki oikea b-boy tai b-girl? 16.9.2013 Turku / 18.9.2013 Helsinki

Red Bull

Mediakutsu breakdancen maailman: Miltä tuntuisi olla hetki oikea b-boy tai b-girl? 16.9.2013 Turku / 18.9.2013 Helsinki

Kutsu.
Julkaistu: 20.08.2013 klo 13:21
Julkaisija: Red Bull


Haluatko kokea miltä tuntuisi olla hetki oikea b-boy tai b-girl ja tanssia maailman parhaiden breikkareiden kanssa huippu dj:n säestyksellä?


Suomeen syyskuussa saapuva henkeäsalpaava Red Bull Flying Bach -kiertue järjestää ensimmäistä kertaa Suomessa workshopin, johon median edustajilla on mahdollisuus osallistua!

Vuoden 2012 loppuunmyydyn Euroopan kiertueen jälkeen tämä kahden eri ääripäitä edustavan kulttuurin yhteentörmäys inspiroi katsojia kaikkialla maailmassa.

Breakdancen nelinkertaisten maailmanmestarien, berliiniläisen Flying Steps -ryhmän tanssijat haluavat tuoda osaamisensa myös harrastajien pariin ja antaa mahdollisuuden maistaa maailmankuulun tanssiakatemian oppia. Suomen workshoppia isännöi ja rytmittää musiikin monitoimimies Axl Smith.

“Toivottavasti median edustajat ottavat tilaisuudesta kaiken irti, kun he pääsevät seuraamaan maailman arvostetuimman tanssiakatemian opetusta!” Axl Smith hehkuttaa.

Halutessaan median edustajat ovat myös tervetulleita osallistumaan opetukseen, tai vaihtoehtoisesti he voivat myös seurata opetusta sivusta.

Workshopin jälkeen Flying Steps-ryhmän tanssijat ovat median haastateltavissa.

Ilmoittautumiset workshoppiin osoitteeseen: anette.latva-piikkila@fi.redbull.com 11.9.2013 mennessä. Muistathan ilmoittaa osallistutko Turun vai Helsingin workshoppiin!

Red Bull Flying Bach –show saa Suomen ensi-iltansa 17.9 Turun Logomossa. Kiertue jatkuu Helsingin Kulttuuritalolla 19.-20.9 ja viimeinen esitys on Lahdessa, Sibeliustalolla 22.9.

RED BULL FLYING BACH WORKSHOP TURKU:

AIKA: 16.9.2013 klo. 12-14 (Workshopin kesto 90 min.)


PAIKKA: Turun Tanssistudio Funky (Artturinkatu 2, 3krs. Saippua Center, 20200 Turku)


PAIKALLA: KC-1/Flying Steps, DJ Axl Smith, Tanssistudio Funkyn tanssijoita

KC-1. 24-vuotias Khaled Chaabi aka KC-1 on loistava esimerkki siitä, miten breakdance voi muuttaa elämän sosiaalisella merkityksellään. Syyrialaisen maahanmuuttajaperheeen poika löysi tanssitaitonsa Flying Steps-akatemian tanssikurssilla. Hän täydensi lahjakkuuttaan itsekurilla ja kovalla työllä, ja viimein hänet valittiin the Flying Stepsin jäseneksi vuonna 2005.


RED BULL FLYING BACH WORKSHOP HELSINKI:

AIKA: 18.9.2013 klo. 12-14 (Workshopin kesto 90 min.)

PAIKKA: Helsingin katutanssikeskus Saiffa (Lönnrotinkatu 25 A, 2. kerros
00180 Helsinki)

PAIKALLA: Punisher/Flying Steps, Johannes “Hatsolo” Hattunen/Flow Mo, DJ Axl Smith, katutanssikeskus Saiffan tanssijoita

Punisher, Flying Steps ryhmän jäsen valloittaa esiintymislavat yhdistämällä taidokkaasti rock-musiikin ja breikkauksen. The Rocker nimelläkin tunnettu B-boy on moninkertainen Red Bull BC One-voittaja powermovesien kaksintaistelussa. Ranskaa edustava Pierre Bleriot on takonut nimensä myös Guinnessien ennätyskirjaan breikkauksen saralla.

Johannes Hattunen aka Hatsolo on niittänyt mainetta niin Euroopassa kuin rapakon takanakin. Arvostetun Red Bull BC Onen vuoden 2012 Pohjoismaiden mestari on napannut nimiinsä kolme peräkkäistä Pohjoismaiden mestaruutta sekä vienyt liudan muita arvostettuja breakdancekilpailuja ympäri maailman.


 

AKKREDITOITUMINEN RED BULL FLYING BACH-ESITYKSIIN ON NYT AVATTU!

Ilmoittautumiset lähetetään osoitteeseen anette.latva-piikkila@fi.redbull.com 10.9.2013 mennessä. Akkreditointilomake on liitteenä viestin lopussa.

Lisätietoja löytyy osoitteesta: www.redbullflyingbach.com sekä www.redbull.fi/flyingbachRed Bull Flying Bach Suomen kiertueen lipunmyynti: Helsingin liput www.tiketti.fi Lahden ja Turun liput www.lippu.fi

Voit ladata still – kuvia sekä videoita Red Bull Flying Bachista osoitteesta: www.redbullcontentpool.com.


Yhteystiedot:

Anette Latva-Piikkilä, anette.latva-piikkila@fi.redbull.com, 040 772 4124

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs