Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Maailman ensimmäiset virvoitusjuomakapselit nyt Suomessa

SodaStream

Maailman ensimmäiset virvoitusjuomakapselit nyt Suomessa

Tiedote.
Julkaistu: 19.09.2014 klo 09:00
Julkaisija: SodaStream

Kapseleilla on valmistettu kahvia Suomessa jo muutaman vuoden ajan. Nyt markkinoille tulevat maailman ensimmäiset SodaStream Caps -virvoitusjuomakapselit. Jo 500 000 suomalaiskotitaloutta valmistaa virvoitusjuomansa itse – ja trendin uskotaan vahvistuvan entisestään.

Suomi on maailman ykkösmaa kahvinjuonnissa, mutta myös virvoitusjuomien valmistamisessa kotona. Kahvin valmistaminen kotona on kaikille tuttua, mutta virvoitusjuomien suhteen vanhat käsitykset istuvat osittain vielä tiukassa.

–       Ostaisitko valmista kahvia 1,5 litran pullossa kaupasta, kantaisit sen kotiin, kaataisit kahvia kuppiin ja lämmittäisit mikrossa? Sitten palauttaisit tyhjän pullon kauppaan. Valmiiden virvoitusjuomien ostaminen on yhtä tarpeetonta, SodaStreamin Suomen maajohtaja Thea Forstén vertaa.

SodaStream Caps -virvoitusjuomakapselit helpottavat virvoitusjuomien valmistamista kotona. Aiemmin hiilihapotuslaitteella hiilihapotettuun veteen on lisätty virvoitusjuomatiivistettä käsin annostellen.

Uudet virvoitusjuomakapselit toimivat siten, että ne asetetaan hiilihapotuspullon päälle ja kun kapselia painetaan, virvoitusjuomatiiviste valuu tasaisesti pulloon kapselin pohjasta. Tällöin vältytään mahdolliselta kuohumiselta ja lopputuloksena on virvoitusjuomaa, jossa on aina sama annostelu. Yhdellä virvoitusjuomakapselilla syntyy litra valmista virvoitusjuomaa.

–       Molemmat tavat valmistaa virvoitusjuomia kotona ovat hyviä, kapseleilla se on vain entistäkin helpompaa. Periaatteessa samalla reseptillä syntyvät myös kaupan virvoitusjuomat, sillä nekin koostuvat vedestä, hiilidioksidista ja mausta. Mittakaava on vain eri, Forstén toteaa.

SodaStream Caps -virvoitusjuomakapseleilla voi valmistaa SodaStream Classic, SodaStream Classic Sugar Free, SodaStream Free -virvoitusjuomia sekä SodaStream Energy -energiajuomia. Yhdessä makulajitelmapakkauksessa on kahdeksan erimakuista virvoitusjuomakapselia. Kapselit on valmistettu kierrätettävästä PETG:sta, ja ne lajitellaan käytön jälkeen energiajätteeseen.

SodaStream on hiilihapotuslaitteiden Suomen ja maailman markkinajohtaja. Sillä on 65 patenttia ja 198 tavaramerkkiä. SodaStream on nimetty maailman innovatiivisimmaksi elintarvikealan yritykseksi ja 25. maailman innovatiivisimman yrityksen joukkoon (2013 Fast Company).

 

Tuotetiedot:                

SodaStream Caps -virvoitusjuomakapselit, svh 9,95 €

1 pakkaus sisältää 8 erimakuista virvoitusjuomakapselia

1 virvoitusjuomakapseli = 1 l valmista virvoitusjuomaa

 

Makulajitelmapakkaukset:

CLASSIC VARIETY PACK: 2 x Cola 48 ml, 2 x Orange 48 ml, 2 x Lemon Lime 48 ml, 2 x Pink Grapefruit 48 ml

CLASSIC SUGAR FREE VARIETY PACK: 2 x Cola Light 46 ml, 2 x Orange Sugar Free 46 ml, 2 x Lemon Lime Sugar Free 46 ml, 2 x Pink Grapefruit Sugar Free 46 ml

FREE VARIETY PACK: 2 x Kiwi Pear 48 ml, 2 x Passion Mango 48 ml, 2 x Fresh Lemonade 48 ml, 2 x Cranberry Raspberry 48 ml

(Kiwi Pear saatavilla vain Capseissa tällä hetkellä)

ENERGY VARIETY PACK: 4 x Xstream Energy 48 ml, 2 x Energy Cranberry 48 ml, 2 x Energy Mango 48 ml

 

 

Lisätiedot:                  

SodaStream Suomi, maajohtaja Thea Forstén

09 77 400 100, thea.forsten@sodastream.fi

 

Kuvat ja tuotepyynnöt:

Viestintätoimisto Drum, Kirsi Pitkäranta

050 5644 645, kirsi.pitkaranta@drum.fi

 

 

Liitetiedostot

SodaStream on 45 maassa toimiva virvoitusjuoma-alan yritys, joka valmistaa ja markkinoi hiilihapotuslaitteita ja virvoitusjuomien valmistamiseen tarkoitettuja makutiivisteitä. SodaStream on alansa globaali markkinajohtaja. Hiilihapotuslaitteita on 500 000 suomalaisessa kotitaloudessa. SodaStream on kodin virvoitusjuomalaitteiden markkinajohtaja noin 95 prosentin markkinaosuudellaan. Sillä on noin 18 prosentin osuus hiilihapotetuissa vesissä (sis. kivennäisvedet) ja noin 5 prosentin osuus virvoitusjuomamarkkinoista. Suomessa SodaStreamilla on noin 700 jälleenmyyjää ja juomavalikoimaan kuuluu yli 60 erilaista virvoitusjuomaa ja makuvettä. Yhtiön osake on noteerattu New Yorkin pörssissä. www.sodastream.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs