Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Lapsuusmuistot kolmiulotteisiksi Acerin uusilla projektoreilla

Acer

Lapsuusmuistot kolmiulotteisiksi Acerin uusilla projektoreilla

Tiedote.
Julkaistu: 08.05.2013 klo 09:45
Julkaisija: Acer

Acer tuo markkinoille uusia 3D-projektoreita. Uudet mallit Acer H9501BD, H7532BD, H6510BD ja H5370BD ovat todellisia koko perheen multimediakeskuksia, sillä ne tuovat uuden ulottuvuuden perheen peli- ja elokuvakokemuksiin. Laitteet tukevat 3D-elokuvia ja -pelaamista: elokuvat toistuvat teatteritasoisina ja värien toisto on omaa luokkaansa.

Kaikki mallit tukevat Blu-ray 3D-, DLP 3D- ja NVIDIA 3DTV Play -tekniikoita. 3D-ohjelmien katsominen ja 3D-pelien pelaaminen onnistuu, kun laitteisiin kytketään bluray-soitin, pelikonsoli tai 3D-tietokone. (Liittäminen tehdään laitteesta riippuen HDMI 3D-liittimellä tai DLP 3D- tai NVIDIA 3DTV Play -ohjelmistolla.)

Lisäksi H-sarjan projektorit voivat automaattisesti muuntaa minkä tahansa videon, kuvan tai pelin mahtavaksi 3D-viihteeksi Acer 2D-to-3D-teknologian avulla. Muunto tapahtuu HDMI-portin kautta kulkevalle signaalille, eikä lisäohjelmia tarvita. Riittää, kun käyttäjä valitsee on-screen-valikosta 3D-muunto-ominaisuuden. Tämän jälkeen myös vanhat pelit, lapsuuskuvat tai -videot toistuvat kolmiulotteisina.

Projektoreissa on natiivi HD ready- tai täysteräväpiirtoresoluutio. HDMI-portteja on kaksi ja lisäksi laitteet ovat Mobile High-definition Link –yhteensopivia, eli älypuhelimet tai muut langattomat kannettavat laitteet on helppo yhdistää projektoreihin. True 24p -toiminto puolestaan huolehtii filminomaisesta kuvanlaadusta.

Hinta ja saatavuus
Acer H -sarjan projektorit tulevat saataville toukokuussa. Suositushinnat ovat:
H5370BD: 699 euroa, H6510BD: 1 059 euroa, H7532BD: 1 099 euroa ja H9501BD 1 999 euroa.

kuvia:

H5370BD

H6510BD

H7532BD

Lisätietoja:
Acer Finland Oy
Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager
Puh. 045 880 7675
E-mail: Jukka-Pekka.Korkiakangas@acer.com

Tuotetestit medialle: acer@aleksinkaiku.fi

Acer
Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian välitä. Acerin valikoimiin kuuluvat PC-koneet, projektorit, palvelimet ja tabletit. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acer on maailman kolmanneksi suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (IDC 2012). Acer Groupissa työskentelee 8000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2012 oli noin 11,2 miljardia euroa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

Mediayhteydet & tuotetestit
Acerin mediayhteyksistä ja tuotetestikyselyistä Suomessa vastaa viestintätoimisto Aleksin Kaiku. Jos haluat uusinta tietoa Acerista tai kokeilla Acer-tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen acer@aleksinkaiku.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs