Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Kutsu medialle: Kansainväliset keittiömestarit tutustuvat turkulaiseen kouluruokaan

Arkea

Kutsu medialle: Kansainväliset keittiömestarit tutustuvat turkulaiseen kouluruokaan

Kutsu.
Julkaistu: 25.09.2015 klo 09:27
Julkaisija: Arkea

Parikymmentä kansainvälistä keittiömestaria ja baarimestaria saapuu Turkuun Food & Fun -festivaalille syyskuun lopussa. Keskiviikkona 30.9. keittiömestarit pääsevät maistamaan turkulaista kouluruokaa Cygnaeuksen koulussa ja tutustumaan koulun keittiöön.

Kutsumme median edustajat mukaan keskiviikkona 30.9.2015 klo 11.00 syömään lasten ja keittiömestareiden kanssa Cygnaeuksen kouluun (Maariankatu 7).

Ohjelma:

• Koulun rehtori Nicke Wulff kertoo koulun, Arkean, Kiinteistöliikelaitoksen ja Sisustuksen G-pisteen yhteisvoimin toteuttamasta ruokasalin sisustuksesta.
• Sisustuksen G-pisteen sisustussuunnittelija Nina Lindholm kertoo kouluravintolan sisustussuunnitelmasta.
• Arkean palvelujohtaja Paula Juvonen kertoo Arkean koulujen ja päiväkotien Food & Fun –kokonaisuudesta ja kouluruokailusta Turussa.
• Paikalla ovat myös Food & Fun -tapahtuman Turkuun tuoneet Pekka Kuru ja Jouni Kuru.

Tilaisuudessa median edustajilla on mahdollisuus haastatella kansainvälisiä keittiömestareita ja Cygnaeuksen koulun oppilaita sekä kuvata yhteisruokailua.

Cygnaeuksen koulussa on tarjolla oppilaiden toiveesta salaattibaari osana Food & Fun -teemaa. Lämpimästi tervetuloa!

Food & Fun Turku 30.9.–4.10.2015 tuo kansainväliset keittiö- ja baarimestarit yhteensä yhdeksääntoista turkulaisravintolaan ja cocktailbaariin luomaan oman menunsa saariston lähiraaka-aineista. Neljän ruokalajin ravintolamenun hinta on 48 euroa ja cocktailien hinta 9,50 €/kpl. Konsepti on tuotu Islannista, jossa tapahtuma on järjestetty menestyksekkäästi jo 14 vuoden ajan. Food & Fun haluaa viestiä myös yhteisaterian merkityksestä lukuisilla sivuohjelmilla, kuten kouluihin ja päiväkoteihin ja vankiloihin sekä maahanmuuttajanuorille kohdistuvilla tapahtumilla. Festivaali kattaa yli 34 000 ruokailua. www.foodandfunfinland.fi

Arkean ruokapalvelu tuottaa vuosittain 10,6 miljoonaa ateriaa. Ravitsevat ja maukkaat ateriat valmistetaan monessa eri toimipisteessä 700 ammattilaisen voimin. Ruokapalvelun asiakkaita ovat lounasasiakkaiden lisäksi mm. turkulaiset koulut, päiväkodit, sairaalat ja vanhainkodit.

Arkea Oy tuottaa osana Turku-konsernia ruoka-, siivous-, kiinteistönhoito- ja turvallisuuspalveluja Lounais-Suomen suurimpana alan yrityksenä ja työnantajana. Olemme 1100 työntekijän voimin läsnä asiakkaamme arjessa. Toimimme yli 300 rakennuksessa, 500 000 neliössä, 3 miljoonassa tilakuutiossa ja valmistamme päivittäin 45 000 ateriaa. Kannamme vastuun asiakkaistamme ja ympäristöstä sekä tiedostamme eettisen ja yhteiskunnallisen vastuumme.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs