Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Kesäkuun uutispoimintoja matkailusta

Finnmatkat

Kesäkuun uutispoimintoja matkailusta

Tiedote.
Julkaistu: 03.06.2014 klo 13:00
Julkaisija: Finnmatkat

Lapset altaalla

Lapset lomalle – mutta minne?
Koulureput on nyt heitetty nurkkaan ja kesäloma on vihdoin alkanut! Finnmatkojen kautta kesäloman viettoon matkustaa kesä-elokuussa yhteensä 22 000 lasta. Suosituimmat lapsiperheiden kesälomakohteet ovat:
1. Alanyan rannikko
2. Rodos
3. Kreeta
Jopa matkakohdettakin tärkeämpää yhä useammin on kuitenkin juuri oman matkaseurueen tarpeisiin räätälöity hotelli.
– Hotelli on uusi matkakohde. Eri kohderyhmille suunnattujen hotellien kysyntä ei ole koskaan aikaisemmin ollut näin vahvaa. Tänä kesänä jopa kaksi kolmesta lapsimatkaajasta asuu perheille konseptoiduissa Blue Village- tai Blue Star -perhehotelleissamme, kertoo Finnmatkojen tuotteista ja viestinnästä vastaava johtaja Pekka Antila.

Paras talviloma löytyi Kap Verdeltä
Asiakkaamme sen sanoivat – Kap Verde on paras talvilomakohde! Tämä käy ilmi viime talven asiakaspalautteista, joiden tulokset on nyt summattu. Kap Verden Boavistan ja Salin saarten jälkeen kolmannelle sijalle NPS*-luvuissaan kiri Lanzarote.
*Net Promoter Score, asiakastyytyväisyyttä mittaava suositteluindeksi

Aitoa ja paikallista
Aidot elämykset ovat loman halutuinta antia. TNS Sifon tekemän kyselytutkimuksen mukaan vierailu paikallisilla markkinoilla on loman ehdoton kohokohta. Kakkossijalle tulivat paikalliset makuelämykset ja kolmannelle hemmotteluhoito spassa tai hieronnassa.
Kyselyyn vastasi 716 TUI Nordicin asiakasta.

 

 Lisätietoja: Finnmatkat, tiedottaja Salla Salo, puh. 0303 60 302

 


Oy Finnmatkat Ab on Suomen suurin matkanjärjestäjä ja se järjestää vuosittain noin 280 000 valmismatkaa. Finnmatkat on osa Lontoon pörssissä noteerattua maailman suurinta matkailukonsernia TUI Travel PLC:tä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs