Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Kauneutta päästä varpaisiin – Braunin kasvo- ja vartaloharjoilla kaunis ja hehkuva iho kesään

Braun

Kauneutta päästä varpaisiin – Braunin kasvo- ja vartaloharjoilla kaunis ja hehkuva iho kesään

Tiedote.
Julkaistu: 15.06.2016 klo 11:17
Julkaisija: Braun

Kaunis olo alkaa ihosta – se vaikuttaa fiilikseesi jo ennen kun meikkaat tai valitset vaatteet, joihin pukeudut. Kaunis, sileä iho saa sinut tuntemaan itsesi kauniiksi jo heti aamusta ja saatat että olla rohkeampi myös vaatevalintojen suhteen. Pukeudu tänä kesänä lempivaatteisiisi.

Braunin Silk-épil SkinSpa virkistää ihonhoitorutiineitasi yhdistämällä sekä kuorinnan että epiloinnin. Silk-épil SkinSpa löytyy Silk-épil 7 ja Silk-épil 9 -malleista. Uuden Deep Exfoliation-harjapään avulla kuorinta on kuusi kertaa* tehokkaampaa kuin manuaalisesti. Sonic Exfoliation -teknologian avulla laite tuottaa 3 000 mikrovärähtelyä minuutissa. Sen 10 000 harjasta ja niiden kolmiomainen muoto auttavat merkittävästi vähentämään sisäänkasvaneiden ihokarvojen määrää. Uusi Deep Exfoliation -harjapää on hyvä täydennys aiemmalle hellävaraiselle kuorintapäälle, joka soveltuu herkille alueille kuten dekolteelle.  Laitteen epilointipää poistaa neljä kertaa lyhyemmät karvat kuin vaha ja voit nauttia sileästä ihosta jopa 4 viikkoa.

 Näin saat kauniin ihon jo 30 päivässä:

 • Viikko 1: Epilointi on miellyttävintä suihkussa. Pidä epilaattoria 90 asteen kulmassa ja liu’uta sitä hitaasti vastakarvaan. Vinkki: kostuta iho ja kainalot ensin lämpimässä vedessä, jotta iho pehmenee.
 • Viikko 2: Kuori iho käyttäen hellävaraista kuorintapäätä ja voidemaista suihkugeeliä. Vinkki: Liikuta harjaa hitaasti pyörivin liikkein nilkoista ylöspäin. Keskity erityisesti kuivalta tuntuviin kohtiin.
 • Viikko 3: Kuori iho käyttämällä hellävaraista kuorintapäätä ja voidemaista suihkugeeliä. Vinkki: hemmottele ihoa hyvällä kosteusvoiteella.
 • Viikko 4: Kuori iho käyttämällä uutta syväkuorivaa kuorintapäätä ja voidemaista suihkugeeliä. Nyt iho on valmis ihokarvanpoistoon!

Braun FaceSpa -kasvoharja

Yksi tämän hetken suosituimmista kauneustrendeistä on luonnollisuus**. Raikas ja luonnollinen nudemeikki alkaa säteilevästä ja virheettömästä ihosta. Nyt on täydellinen aika päivittää kasvojen puhdistusrutiinit ja saada kaunis, säteilevä iho. Pakkaus sisältää neljä erilaista vaihtopäätä: normaalin ja hellävaraisen harjan, kuorintaharjapään sekä kasvosienen.

Vinkit hehkuvaan ihoon:

 • Vaihe 1: Poista epilaattoripäällä hellävaraisesti haluamasi ihokarvat vastakarvaan. Vaihda laitteeseen puhdistusharjapää omien tarpeittesi mukaan. Kostuta iho ennen harjapään käyttöä.
 • Vaihe 2: Paina harja kevyesti kasvojen ihoa vasten ja liikuta sitä pyörivin liikkein noin minuutin ajan T-alueella, poskilla ja leualla. Vältä herkkiä alueita, kuten silmänympärysihoa ja hiusrajaa.
 • Vaihe 3: Kun olet valmis, huuhtele kasvosi vedellä ja taputtele kuivaksi. Käytä kasvosientä kasvovoiteen tai seerumin levityksessä.
 • Vaihde 4: Älä unohda puhdistaa harjaa huuhtelemalla se lämpimän veden alla saippuaa käyttäen. Irrota sieniosa ennen pesua nappia painamalla

Tee omat rutiinisi

Käytä kuorintapäätä kerran viikossa poistamaan kuolleet ihosolut kasvoiltasi ja lisäämään hehkua kasvoillesi. Pese harjaosat aina käytön jälkeen. Hygienian vuoksi Braun suosittelee harjojen vaihtamista uusiin kolmen kuukauden välein. 

Braun FaceSpa:

 • Braun FaceSpa on maailman ensimmäinen 2-in-1 epilaattori ja puhdistuslaite kasvoille.
 • Poistaa hellävaraisesti neljä kertaa lyhyemmät karvat kuin mitä vaha pystyy irrottaman ja antaa sileän ihon jopa 4 viikoksi.
 • Eri harjapäiden avulla mahdollisuus yksilölliseen ihonhoitoon:
  • Normaali puhdistusharja on tehokkaaseen puhdistukseen. Se sopii jokapäiväiseen käyttöön, aamuisin tasaisen meikkipohjan luomiseksi ja meikin poistoon iltaisin. Harja antaa kuusi kertaa tehokkaamman lopputuloksen kuin tavallinen kasvojenpuhdistus.
  • Erittäin hellävarainen puhdistusharja on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön kuivalle ja herkälle iholle. Sen pehmeä ja tuuhea harjasosa on erityisesti suunniteltu herkälle iholle. 
  • Kuorintaharja on tarkoitettu viikoittaiseen käyttöön. Se poistaa kuolleet ihosolut jättäen ihon miellyttävän raikkaaksi ja puhtaaksi. 
  • Kasvosienen avulla voit levittää kosteus- ja meikkivoiteen.

Laitteiden hinnat:

 • Braun Silk-épil 9 SkinSpa ovh alkaen 179 euroa
 • Braun Silk-épil 7 SkinSpa ovh alkaen 139 euroa
 • Braun FaceSpa ovh alkaen 69 euroa

Lisätiedot ja tuotelainat: Mari Svahn, mari.svahn@hkstrategies.com, 040 571 4279

* Ihotutkimus no. 767: kaksoissokkotutkimus 40 naista, Saksa 2015
** P&G Beauty, ICR Report SS16
**Huomioi, että kaikkia harjapäitä ei ole tarkoitettu säännölliseen käyttöön, tarkista käyttöohjeet suositellusta käytöstä  

 

Liitetiedostot

Braun
Procter & Gamblen omistama Braun perustettiin Saksassa vuonna 1921. Braun kehittää ja valmistaa laajaa valikoimaa pienkodinkoneita, joissa yhdistyvät innovaatiot, luotettava laatu ja erottuva design. Tuotevalikoima ulottuu partakoneista kauneustuotteisiin. Braunin tuotteita on saatavilla maailmanlaajuisesti. Lisätietoja tuotteista, ajankohtaisia uutisia sekä enemmän tietoa Braunista saat osoitteesta www.braun.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs