Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Kana on nyt purkissa

Lejos Oy

Kana on nyt purkissa

Tiedote.
Julkaistu: 29.05.2015 klo 12:14
Julkaisija: Lejos Oy

Monarch on tuonut säilykehyllyyn maistuvan lisän, kanasäilykkeen. Uudet Monarchin käyttövalmiit kanafileet ovat lisäaineettomia, runsasproteiinisia, vähärasvaisia, maukkaita, helppoja ja nopeita käyttää. Kolmesta eri vaihtoehdosta (kanaa öljyssä, vedessä tai tomaattikastikkeessa) on helppo valita kullekin käyttötarkoitukselle sopiva tuote. Yksi pakkaus sisältää kaksi 90 g:n säilykepurkkia.

Monarch kanan rintafile -säilykkeet luovat uuden, maukkaan lisän kaupan hyllyyn

Säilykehyllystä on totuttu hakemaan hernekeittoa, tomaattimurskaa ja tonnikalaa. Monarchin kanafileet tuovat toivottua vaihtelua kaupan hyllyyn ja näin myös suomalaisten ruokakaappeihin.

Heti käyttövalmis, herkullinen tuote

Niin kuin me sanomme: Maista ja ylläty positiivisesti. Monarch -säilykkeet ovat korkealaatuista ja oikeasti hyvänmakuista kanan rintafilettä purkissa. Tuotteen kuljetus, käyttö ja säilytys on äärimmäisen helppoa, tuotteet säilyvät avaamattomina huoneenlämmössä ja avatusta purkista kanaa voi napostella vaikka suoraan. Kätevä kuljettaa ja käyttää niin kesän riennoissa kuin hätävarana kotona, mökillä tai veneessä. Käyttötarkoituksia kanafileelle on helppo keksiä, se soveltuu salaatteihin, pastaan, voileivän päälle, burgerin väliin, osaksi lounasta tai miltei mihin vaan.

Saatavuus

Monarch kanan rintafile -säilykkeet löytyvät vähittäistavarakauppojen säilykehyllyistä tai hedelmä- ja vihannesosaston läheisyydestä. Yhden pakkauksen hinta on n. 2,79 - 3,29 € riippuen ostopaikasta.

Yleistä Monarch -tuotteista

Monarch on Lejos Oy:n omistama tavaramerkki, jonka alla on maahantuotu erinäisiä tuotteita jo vuodesta 1853. Haluamme, että Monarch koetaan ’Hyvän maun löytöretkeilijänä’, joka poimii maailmalta parhaat tuotteet ja tuo ne suomalaisten ulottuville.

Lejoksen omistuksessa Monarch -tuotemerkki on ollut vuodesta 1968 ja Monarchin tuotevalikoimaa laajennetaan aktiivisesti. Tällä hetkellä Monarchin tuotemerkin alta löytyy kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä, säilöttyjä valkosipulinkynsiä, sillifileitä, greippilohkoja sekä uutuutena säilykekanoja.

 

Lisätiedot ja tiedustelut: tuoteryhmäpäällikkö Heidi Raitio heidi.raitio@lejos.fi p. 050 358 4566

Liitetiedostot

Lejos on suomalainen perheyritys, joka tuo maahan ja markkinoi kansainvälisiä elintarvikealan merkkituotteita. Asiakkaina ovat päivittäistavarakaupat, tukkukaupat, kioski- ja huoltoasemaketjut, hotelli- ja ravintolaketjut, henkilöstöravintolat, Duty Free -myymälät sekä elintarviketeollisuus. Päämiehiä on ympäri maailmaa, 12 eri maassa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs