Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Kahlitsematon Karusoma - Yhden miehen töölöläisyritys aikoo mullistaa suomalaisen taidekentän

Karusoma Oy

Kahlitsematon Karusoma - Yhden miehen töölöläisyritys aikoo mullistaa suomalaisen taidekentän

Tiedote.
Julkaistu: 14.03.2016 klo 11:00
Julkaisija: Karusoma Oy

Kuluvan vuosituhannen alkupuolella helsinkiläinen Ville Ruso kyllästyi taidepiirien sisäänpäin lämpiävyyteen ja toimimattomuuteen etsiessään sopivanhintaista taidetta opiskelijaboksiinsa. Lapsuudessaan hän oli tottunut siihen, että koti oli täynnä taidetta ja piti itsestään selvänä, että sitä tulisi myös omaan kotiin. Nuori mies huomasi kuitenkin pian, että taidegalleriat eivät palvele vähävaraista kuluttajaa laisinkaan, eivätkä taiteilijat ylipäätään osaa tuoda tekemistään esille ja tavallisen ihmisen ulottuville. Homma ei toisin sanoen toimi hyvin kenenkään näkökulmasta; asiakkaat eivät saa palvelua, eivätkä taiteilijat rahaa.

Taidealan toimimattomuus alkoi sittemmin ärsyttää oikein toden teolla ja tästä syntyi halu tehdä koko juttu aivan uudella, omalla tavalla. Ruso ei edennyt perinteistä reittiä taidelukiosta opistoon ja sieltä Taideteolliseen, vaan opiskeli ensin liiketaloutta Heliassa, ryhtyi taidehommiin ja päätyi lopulta yrittäjäksi. Alun perin tarkoituksena ei ollut lähteä tekemään taidetta myytäväksi, mutta pian omaksi iloksi tehdyistä maalauksista alkoi kiinnostua yksi jos toinenkin ja idea johti seuraavaan. Markkinarako uudenlaiselle, järkevähintaiselle taiteelle löytyi kuin itsestään ja parin vuoden päästä uusi konsepti oli syntynyt. Se sai nimekseen Karusoma.

Karusoma toimii Helsingissä, Töölössä. Sen tärkeimpiä arvoja ovat kotimaisuus, ainutlaatuisuus, järkevät hinnat ja ensiluokkainen palvelu. Jokainen taulu on ainutkertainen käsityön tulos. Maalauksia ei ole esillä gallerioissa eikä taidenäyttelyissä, vaan niitä saa vain suoraan Karusomalta, joko Urheilukadun studiolta tai verkkokaupasta. Teosten hinnat asettuvat useimmiten 100 ja 500 euron välille. Mikäli valikoimista ei löydy sopivaa teosta, niin tauluja tehdään myös tilauksesta, asiakkaan toiveiden mukaan.

Määrätietoisella työllä Karusomasta on rakennettu brändi, jolla on satoja tyytyväisiä asiakkaita sekä tuhansien aktiivisten fanien seuraajajoukko sosiaalisessa mediassa. Kaksi kertaa vuodessa järjestettävä Avoimet ovet -tapahtuma kerää joka kerta paikalle toista sataa taiteen ystävää. Seuraavan kerran studion ovet aukeavat lauantaina 2.4.2016. Tapahtumien välillä studiolle pääsee käymään varaamalla henkilökohtaisen vierailuajan.


KARUSOMA OY
Urheilukatu 54, Helsinki
ville@karusoma.com
p. 050-4000 691
www.karusoma.com
www.facebook.com/karusoma
www.instagram.com/karusoma

Liitetiedostot

Karusoma on suomalainen taideyritys, jonka tarkoituksena on tuoda uniikki maalaustaide kaikkien ulottuville. Karusoma toimii Helsingin Töölössä, jossa sijaitsevalla studiolla yrityksen perustaja ja omistaja Ville Ruso maalaa kaikki myytävät teokset. Karusoma on rekisteröity tavaramerkki.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs