Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Joululahjavinkit Braunilta

Braun

Joululahjavinkit Braunilta

Tiedote.
Julkaistu: 10.11.2015 klo 10:32
Julkaisija: Braun

 

Pian on aika jouluvalmisteluiden. Hemmottele läheisiäsi antamalla lahjaksi hehkuva iho ja huoliteltu olemus. Braunin tuotteiden avulla jokainen voi tuntea itsensä huolitelluksi päästä varpaisiin. 

Uusi Braun Series 9
Tehokas ja miellyttävä parranajokone, joka leikkaa myös kolmen päivän sängen. Täysin uusi Series 9 koostuu 400 osasta, jotka kaikki toimivat saumattomasti yhdessä tarjoten parhaan mahdollisen parranajokokemuksen. Loistava Series 9 on ylivoimainen lahja jouluksi. Suositushinta: 399 euroa.

Uusi Braun Series 3
Braun kehitti ja uudisti Series 3 -sarjan laitteita. Uudessa Series 3 -parranajokoneessa on uusi muotoilu ja innovatiivinen MicroComb-teknologia, joka tekee parranajosta nopeampaa kuin koskaan, tinkimättä kuitenkaan mukavuudesta. Tämä laite on pakollinen lahja kuusenalle. Suositushinta alkaen 129 euroa.

Braun cruZer6 Face 
Tämä tyylikäs 3 in 1 -parranajokone, muotoilija ja trimmeri mahdollistaa niin parran kuin hiusten leikkaamisen. Innovatiivisen  Wet & Dry-teknologian avulla laitetta voi käyttää myös suihkussa. Laite antaa hyvän ajotuloksen, mahdollistaa tarkkojen reunojen muotoilun sekä auttaa näyttämään parhaimmat puolet! Suositushinta: 109 euroa.

Braun Face
Tämä 2 in 1-kasvojenhoitolaite yhdistää puhdistusharjan sekä kasvoepilaattorin. Laite syväpuhdistaa ihohuokoset perusteellisesti jättäen kasvot säteilevän kauniiksi. Meikkasit tai et, Braun Face on täydellinen työkalu, joka auttaa saavuttamaan tasaisemman ja pehmeämmän ihon. Suositushinta alkaen 69 euroa.

Braun Face -puhdistusharjapaketti
Braun Face -kasvoharjaan löytyy sarja erilaisia vaihtopäitä eri kasvojenhoitotarpeisiin: hellävarainen harja, kuoriva harja ja kauneusharja. Täydellinen joululahja kauneusharrastajalle! Suositushinta 19 euroa.

Uusi Braun Silk-épil 9 -epilaattori
Braunin tehokkain epilaattori toimii niin kuivalla kuin märällä iholla. 40 % leveämpi pää poistaa kerralla enemmän ihokarvoja. Braun Silk-épil 9 -epilaattorin  Micro Grip -pinsettiteknologia tekee epiloinnista entistä tehokkaampaa. Laite poistaa jopa neljä kertaa lyhyemmät ihokarvat kuin vaha ja sääret pysyvät sileinä jopa neljä viikkoa. Suositushinta: 179 euroa.

Uusi Braun Silk-épil 5 Wet & Dry
Uusin epilaattori Braunin Silk-épil perheessä: Braun Silk-épil 5 Wet & Dry. Ihanteellinen niille, jotka etsivät  tehokasta ja pitkäaikaista karvanpoistoa niin kostealle kuin kuivalle iholle. Laite on erityisen hellävarainen hyvästä lopputuloksesta tinkimättä. Erityisen hyvä heille, jotka eivät ole käyttäneet epilaattoria aiemmin. Suositushinta alkaen 79 euroa.

Tuotekuvat löytyvät täältä >>

Lisätietoja:

susanna.nipuli@hkstrategies.com

040 775 5699

Liitetiedostot

Braun
Procter & Gamblen omistama Braun perustettiin Saksassa vuonna 1921. Braun kehittää ja valmistaa laajaa valikoimaa pienkodinkoneita, joissa yhdistyvät innovaatiot, luotettava laatu ja erottuva design. Tuotevalikoima ulottuu partakoneista kauneustuotteisiin. Braunin tuotteita on saatavilla maailmanlaajuisesti. Lisätietoja tuotteista, ajankohtaisia uutisia sekä enemmän tietoa Braunista saat osoitteesta www.braun.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs