Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » IKEA tuo kesäparatiisin maalle ja kaupunkiin

IKEA Oy

IKEA tuo kesäparatiisin maalle ja kaupunkiin

Tiedote.
Julkaistu: 12.05.2015 klo 13:52
Julkaisija: IKEA Oy

Kesä tekee tuloaan, ja on aika herättää kesäkoti henkiin. Ihanan kesäfiiliksen luominen sisälle, terassille tai parvekkeelle onnistuu pienellä vaivalla: tekstiileitä vaihtamalla, kattausta päivittämällä ja ulkokalusteita uusimalla. IKEA tarjoaa kauniita ja toimivia tuotteita pienenkin budjetin kesäparatiisin loihtimiseen niin maalle kuin kaupunkiin. 

Kesätunnelmaa tekstiileillä

Kesä tuo mukanaan kirkkaita värejä, pirskahtelevia makuja ja kepeää mieltä. Kesätunnelmaan heittäytyminen kotona ja kesäasunnolla käy helposti: esimerkiksi pirteän värinen matto, uudet sohvatyynyt tai muutama viherkasvi raikastavat kodin ilmettä silmänräpäyksessä.

SOMMAR 20151- ja RÖRHOLT2-matot ovat helppohoitoisen ja säänkestävän materiaalinsa ansiosta täydellisiä mattoja kesäksi, ja ne sopivat erinomaisesti myös ulkokäyttöön. Terassin yleisilmettä on helppo uudistaa akaasiapuisten RUNNEN-lattiaritilöiden3 avulla. Romanttisempaa kesätunnelmaa kaipaavalle oikea valinta ovat vaaleat LINBLOMMA-pellavaliinavaatteet4.

Aikaa nauttia

Kesä kutsuu nauttimaan pienistä hetkistä – hitaista aamuista, helteisistä iltapäivistä, seesteisistä illoista.

Ensimmäiset aamukahvit parvekkeella ovat varma kesän merkki. Terassille tuotu keinutuoli tekee kahvihetkestä erityisen lempeän. Kauniissa massiivimäntyisessä VÄRMDÖ-keinutuolissa5 viihtyy kahvikupillisen tai muutamankin verran.

Kesällä saa grillata – vaikka joka päivä. Kaunis ilma, toimivat kalusteet ja viihtyisä ympäristö tekevät arkiruoankin laittamisesta juhlaa. Grilli voi olla paitsi hyvin toimiva, myös kaunis, kuten LILLÖN-grilli6, jonka voi tilan ja tarpeen mukaan valita joko jalallisena versiona tai pöytägrillinä. Kätevä STENSTORP-apupöytä7 puolestaan tuo kaivattua lasku- ja säilytystilaa kesäkeittiöön.

Kesä on kauniisti katettu

Kesäisen ruokapöydän kattaus raikastuu pienillä yksityiskohdilla. Koko astiastoa ei tarvitse uusia kerralla; eripariset kupit ja kipot tuovat kesäpöytään pirteyttä ja leikkisyyttä.

IKEA 365+ -astiasto8 on täydellinen perusastiasto, jonka osat sopivat yhteen monien erilaisten tyylien kanssa, ja jota on helppo täydentää värikkäillä yksityiskohdilla.

Pöytäliinaa vaihtamalla tunnelma muuttuu rennosta juhlavaksi käden käänteessä. Lisää tarjoilutilaa syntyy vaivattomasti KVITTERA-kolmikerrosvadin9 avulla – kaupan päälle tulee kaunis esillepano.

Vilvoittava jäävesi koristeineen tarjoillaan kauniissa IKEA 365+ -lasikarahvissa10. Klassikkosarja on täydentynyt uusilla tuotteilla, joissa on käytetty materiaalina muun muassa korkkia.

Yhdessä viihtyen ja omassa rauhassa

Kesällä pöytä katetaan niin kutsu- kuin yllätysvieraille. Ulkona ruokapöydän ylle viritetyt kankaat suojaavat auringon paahteelta ja tarvittaessa pieniltä sateenripauksiltakin. Ruokailun jälkeen katoksen alla voidaan jatkaa perheen pienimpien kesäisiä leikkejä tai järjestää vaikka nukketeatterinäytös.

Massiivitammisen ÄNGSÖ-ruokapöydän11 ääreen sopii isompikin porukka nauttimaan kesän herkuista. Ulkokäytössä oivallisen ÄNGSÖ-penkin12 sisällä voi säilyttää puutarhavälineitä tai vaikka kirjakätköä. Iltapäiväkahvit otetaan mukaan teräksisessä RISATORP-korissa13 ja nautitaan jalat oikaistuina.

Kesäillan hämärtyessä yöksi karataan vielä kuutamouinnille ja pujahdetaan sen jälkeen pehmoisiin EMMIE RUTA -puuvillalakanoihin14 nukkumaan.

Tervetuloa, kesä!                                                         

Lisätietoja:

Heidi Azinur, Commercial PR Manager, IKEA Oy, heidi.azinur@ikea.com, puh. 050 303 3888

Kuvauslainat:

IKEA Suomi viestintä, puh. 040 451 7856, pr.finland@ikea.com

Kuvamateriaali ladattavissa täältä: https://www.dropbox.com/sh/5t0psm3og7fp5wq/AADW3UwQShuF8_T_pWF_gkVBa?dl=0

www.IKEA.fi

Twitter ja Instagram: @ikeasuomi

Liitetiedostot

IKEA
IKEA-visio on luoda parempi arki monille ihmisille. Visionsa ja liikeideansa mukaisesti IKEA tarjoaa laajan valikoiman hyvin suunniteltuja, nerokkaita kodinsisustustuotteita niin edulliseen hintaan, että mahdollisimman monella on varaa niihin. IKEA-konsernilla on tällä hetkellä 315 tavarataloa 27 maassa. IKEA perustettiin Ruotsissa vuonna 1943. Suomessa on viisi IKEA-tavarataloa: Espoossa, Vantaalla, Raisiossa, Tampereella ja Kuopiossa. www.IKEA.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs