Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Hyvinvointi puhuttaa lahtelaisia helmikuussa

Lahden ammattikorkeakoulu

Hyvinvointi puhuttaa lahtelaisia helmikuussa

Tiedote.
Julkaistu: 05.02.2014 klo 12:15
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Fellmannian kulma toimii näkyvänä yhteisenä foorumina esitellen Lahden seudun korkeakoulujen tutkimustyötä, opinnäytetöitä ja erilaisia projekteja myös elinkeinoelämän edustajille. Lahden seudun painopistealueiksi on määritelty muotoilu, hyvinvointi ja ympäristö sekä näitä kaikkia kolmea painopistettä yhdistävä käytäntölähtöinen innovaatiotoiminta.

Helmikuussa Fellmannian kulmassa panostetaan hyvinvointiin ja tavoitteena on osallistaa lahtelaisia hyvinvoinnin ja sen kehittämisen teeman pariin sekä tuoda esiin, miten alueen korkeakoulut voivat vastata alueen ihmisten hyvinvointiin ja sen edistämiseen liittyviin toiveisiin, tarpeisiin ja haasteisiin.

Fellmannian kulmat helmikuussa 2014:

Lauantaina 8.2. klo 12-15
Hyvinvointipalveluiden kehittämistä ja hyvinvointipiste, toteutus Lahden ammattikorkeakoulu. Ohjelmassa  hyvinvointipiste, posteriesityksiä, hierontaa, sauvakävelyä, rentoutusta ja verenpaineenmittausta. Voit myös tulla kertomaan toiveistasi hyvinvointipalvelujen kehittämisestä learning cafeessa.

Tiistaina 18.2. klo 17-19
Lahden ammattikorkeakoulun hyvinvointialan painoalatiimin esittely ja keskustelua yhteistyömahdollisuuksista alueen yritysten ja yhdistysten kanssa. 

Tapahtumat ovat ilmaisia ja avoimia kaikille.

Lisätietoja:
Kirsi Valkeapää
puh. 044 708 1491
kirsi.valkeapaa[@]lamk.fi
Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs