Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Homewear Syksy/Talvi 2016

Triumph

Homewear Syksy/Talvi 2016

Tiedote.
Julkaistu: 15.09.2016 klo 12:21
Julkaisija: Triumph

Pysy sisällä mukavasti.

Löydä se oikea, joka saa sinut unelmoimaan.

Kun illat pimenevät ja viilenevät, on ihanaa rentoutua ja kietoutua mukaviin oloasuihin. Mikä onkaan parempi tapa hemmotella itseään kun katsella suosikkisarjaa Triumphin uudessa ja kotoisassa oloasussa, joka on suunniteltu tuomaan mukavuutta ja auttamaan rentoutumisessa. Uusi kokoelma sisältää ultra-pehmeän yöpaidan, pehmeät tossut sekä muita asusteita, joita kaikkia koristaa suloinen pupukuvio.

Sukupolvien ajan Triumph on auttanut naisia tuntemaan olonsa itsevarmaksi ja upeaksi sisältäpäin täydellisesti istuvien rintaliivien avulla. Nyt Triumph haluaa auttaa naisia tuntemaan olonsa upeaksi myös ulkoa.

Triumph haluaa naisten tuntevan olonsa mukavaksi, ovat he sitten lähdössä ulos tai viettämässä viileää, syksyistä iltaa kotona. Pysy sisällä mukavasti Triumphin uuden oloasukokoelman avulla.

Pupuyöpaita

Pupuyöpaita on valmistettu todella pehmeästä puuvillasta ja sen helmasta pilkistää Triumphin suloinen pupu. Yöpaita on rennon mallinsa ansiosta sekä söpö, kotoisa että mukava käyttää. Rento ja ihoa myötäilevä leikkaus imartelee muotoja. Yöpaidasta on saatavilla sekä lyhyt- että pitkähihainen versio. 

Pupuyömaski

Riittävä uni on keskeistä aktiivisille ja kiireisille naisille. Triumphin pupuyömaski takaa rauhalliset ja virkistävät yöunet uutta päivää varten. Yömaski mukautuu päähän joustavan nauhan ansiosta ja mukava maski pysyy hyvin nukkuessa paikallaan.

Puputossut

Pitkän päivän jälkeen mikään ei ole rentouttavampaa kuin sujauttaa jalat pehmeisiin tossuihin. Tossuissa on pieni, kuvioitu pupunaama, söpöt korvat ja pupun tupsu. Tossut on valmistettu erittäin pehmeästä buklee-kankaasta ja tossujen pohjassa on liukastumista estävät kuviot.

Pysy tänä syksynä ja talvena sisällä lämpimästi ja mukavasti Triumphin pehmeimpien oloasujen ansiosta. Löydä se oikea, joka saa sinut unelmoimaan. Saatavilla Triumphin verkkokaupasta ja jälleenmyyjiltä.

Lisätietoja:

Anniina Linnoinen
triumph.finland@hkstrategies.com

Seuraa meitä:

Facebook: fb.com/triumph
Instagram: @triumph_international_nordic

Liitetiedostot

Triumph International is one of the world's largest intimate apparel companies with 2,100 stores and 40,000 wholesale customers worldwide. Its global distribution spans 120 countries and its online presence features an innovative, bespoke Find the One hub. Since 1886, Triumph has been crafting lingerie that makes women look and feel their best. For over 130 years the brand has been afit specialist and expert in creating feminine designs and innovative products for all occasions, shapes and sizes. In 2016, Triumph aims to help one million women ‘Find The One’ – the right bra for them.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs