Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Himmelin purkutalkoot Kansallismuseossa - pala himmeliä ja onnea kaupan

Kansallismuseo

Himmelin purkutalkoot Kansallismuseossa - pala himmeliä ja onnea kaupan

Tiedote.
Julkaistu: 11.01.2016 klo 07:50
Julkaisija: Kansallismuseo

Maailman suurimman himmelin purkutalkoot järjestetään Kansallismuseossa Nuutinpäivänä 13.1. klo 11-18. Jättiläishimmeli koostuu pienistä, meriruo'osta tehdyistä himmeleistä, jotka myydään päivän aikana.

Himmelin ostajat tekevät myös hyvän työn tukemalla kulttuuriperintökasvatusta. Myyntituotto lahjoitetaan lyhentämättömänä koulujen kulttuuriperintökasvatuksen hyväksi. Lahjoitusvaroilla voidaan tukea esimerkiksi luokkien matkakuluja museo- ja kulttuurilaitoksiin.

Himmeleitä on kolmea eri kokoa, ja niiden hinta vaihtelee 5-50 euron välillä. Maksu vain käteisellä. Ei ennakkovarauksia.
 

Lisätiedot:
Vastaava museolehtori Hanna Forssell, hanna.forssell@kansallismuseo.fi,  p. 0295 33 6475
Työpajakoordinaattori Hanna Korhonen, hanna.korhonen@kansallismuseo.fi,  p. 0295 33 6464

Kansallismuseo on kaikkien suomalaisten identiteetin pohjapiirros. Historian huoneita ja aarteita, oivalluksia, havaintoja ja näkökulmia. Ikkuna menneeseen, tähän päivään ja tulevaisuuteen - korvaamaton, lumoava ja yllätyksellinen.

Kansallismuseon museoperheeseen kuuluu yhdeksän museota ja kaksi linnaa - Kansallismuseo, Kulttuurien museo (toiminta jatkuu Kansallismuseossa), Suomen merimuseo, Seurasaaren ulkomuseo, Tamminiemi, Hvitträsk, Louhisaari, Urajärven kartano, Alikartano, Olavinlinna ja Hämeen linna.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs