Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Heurekassa K-18 aikuisten ilta lauantaina 26.4. klo 18–21

Heureka, suomalainen tiedekeskus

Heurekassa K-18 aikuisten ilta lauantaina 26.4. klo 18–21

Tiedote.
Julkaistu: 17.04.2014 klo 13:02
Julkaisija: Heureka, suomalainen tiedekeskus

Tiedekeskus Heureka viettää 25-vuotissynttäreitään yhdessä yleisöjensä kanssa ja haluaa houkutella paikalle myös uusia yleisöjä. Luvassa on erikoisohjelmaa neljänä päivänä lauantaista tiistaihin 26.–29.4.2014. Uusinta uutta on ensimmäistä kertaa järjestettävä K-18 aikuisten ilta lauantaina 26.4. klo 18–21, jolloin Heureka on avoinna vain aikuisille.

Lauantaina 26.4. kello 18–21 Heurekassa on K-18 aikuisten ilta, jolloin tiedekeskus on ensimmäistä kertaa auki vain aikuisyleisölle. Illan ohjelmassa on tarjolla muun muassa Molekyylidrinksulogiaa-työpaja, jossa osallistujat pääsevät itse tutkimaan drinkkien kemiaa. Professori Anu Hopia pitää auditoriossa Cocktailien tiedettä -luennon. Michael Bradken hämmästyttävät matemaattiset musiikkishowt Cultural Claptrap ja Sounding Numbers tempaavat yleisön mukaan. Yleisöllä on mahdollisuus myös harrastaa ”speed datingiä” Suomen Akatemian tutkijoiden kanssa Science After Dark -henkeen. Illan aikana voi kuvauttaa itseään suurnopeuskamerakuvauspisteellä ja hämmästellä Heurekan uusia pop-up-tiedeteatteriesityksiä. Planetaariossa pyörii digitaalisesti animoitu psykedeelinen Sonic Vision -musiikkiesitys, jossa on mukana 17 artistin musiikkia, mm. Radiohead, U2, Coldplay, David Bowie ja Moby. Kaikki Heurekan näyttelyt ovat avoinna koko illan ajan. Sisäänpääsy aikuisten iltaan on 15 euroa. Veikkaus-kortilla saa 5 euron alennuksen pääsymaksusta.

Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.  Ajantasainen Heurekan 25-v juhlien koko ohjelma ja aikataulu:
http://www.heureka.fi/fi/tapahtumat

Lisätietoja:
Tapahtumapäällikkö Paula Havaste, paula.havaste@heureka.fi, puh. 040 9015 375

Lisätietoja ohjelmasisällöistä:

Michael Bradken showt:  http://www.musikaktionen.de/en/join-in/

Sonic Vision: http://en.wikipedia.org/wiki/SonicVision

 

Tiedekeskus Heureka on elävä näyttelykeskus kaikenikäisille. Heurekassa tutustutaan tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen. Päänäyttelyn lisäksi esillä on aina myös vaihtuvia näyttelyitä eri aiheista. Kesäisin on avoinna ulkonäyttelyalue Tiedepuisto Galilei. Vuorovaikutteisten näyttelyiden ohella kävijät voivat kokea huikeita elämyksiä Heurekan planetaariossa, jossa esitetään pääasiassa tähtitiedeaiheisia planetaarioelokuvia. Kaikki Heurekassa toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä osin myös venäjäksi ja viroksi. Vantaan Tikkurilassa sijaitseva Heureka avasi ovet yleisölle jo vuonna 1989, ja on nykyään avoinna ympäri vuoden. Kävijöitä on vuosittain keskimäärin noin 300 000. Heureka on yksi Suomen suosituimmista vapaa-ajan keskuksista. Lisätietoja: www.heureka.fi

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs