Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Heila helluntaiksi Heurekasta –aikuisten ilta 14.5.

Heureka, suomalainen tiedekeskus

Heila helluntaiksi Heurekasta –aikuisten ilta 14.5.

Tiedote.
Julkaistu: 19.04.2016 klo 14:29
Julkaisija: Heureka, suomalainen tiedekeskus

Onko rakastuminen pelkkä hormonihäiriö? Mitä on ekologinen treffiruoka ja mitä rakkaus tarkoittaa neurofysiologisesta näkökulmasta? Muun muassa näihin kysymyksiin saadaan vastauksia Tiedekeskus Heurekan helluntaiteemaisessa aikuisten illassa lauantaina 14. toukokuuta kello 18–23.

THL:n tutkimusprofessori Timo Partonen kertoo, että kun rakastuneen miehen ja naisen hormonien määrää mitatataan, paljastuu kiehtovia eroja. Rakkauden vaarat –luennolla Heurekassa kuullaan myös siitä, millaisiin piirteisiin ihmiset rakastuvat, miten hormonimyrsky muuttaa käyttäytymistä ja kuinka kauan huuma kestää.

Helluntain aattona Heurekassa pääsee rakkausaiheisten tiedeluentojen lisäksi värkkäämään kullalle kultaa Heurekan innoittajien opastuksella, osallistumaan sinkkujen pikatreffeihin, grillaamaan vaahtokarkkeja, tutustumaan villiyrtteihin tai katsomaan planetaariossa Yöperhosten salattu maailma -elokuvaa.

Erikoisohjelman lisäksi kaikki Heurekan näyttelyt, mukaan lukien tiedepuisto Galilei, ovat avoinna vain aikuisille.

“Aiempien K18-iltojen suosio osoitti, että nuoret aikuiset ovat nyt löytäneet Heurekan. Tieteen parissa vietetty ilta oli monen mielestä tervetullutta vaihtelua”, sanoo Heurekan tapahtumatuottaja Siina Vasama.

Esimerkiksi viime helmikuussa järjestetty ystävänpäivän aikuisten ilta oli niin suosittu, että kaikki halukkaat eivät mahtuneet mukaan. Siitä syystä K18-iltoja järjestetään tiedekeskuksessa nyt useammin. Vasaman mukaan syksyllä on luvassa aikuisille tarkoitettu Halloween-tapahtuma, jossa aihetta tarkastellaan tietenkin tiedenäkökulmasta.

Heila helluntaiksi Heurekasta –aikuisten ilta 14.5. kello 18–23.

Lisää tapahtumasta ja aikatauluista: http://www.heureka.fi/fi/heila-helluntaiksi-heurekasta-145

Lisätietoja:

Vastaava tapahtumatuottaja
Paula Havaste
paula.havaste@heureka.fi
puh. 040 9015375

Tapahtumatuottaja
Siina Vasama
siina.vasama@heureka.fi
puh. 040 9015260

Tiedekeskus Heurekassa tutustutaan tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen. Heurekassa voi kokeilla oivaltamisen iloa vuorovaikutteisissa näyttelyissä, planetaariossa, oppimisohjelmissa ja tapahtumissa. Vantaan Tikkurilassa sijaitseva Heureka avasi ovet yleisölle jo vuonna 1989, ja on nykyään avoinna ympäri vuoden. Kävijöitä on vuosittain keskimäärin lähes 300 000. Heureka on yksi Suomen suosituimmista vapaa-ajan keskuksista. Lisätietoja: www.heureka.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs