Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Halva Remix -kilpailu kutsuu intohimoiset muusikot tuunaamaan klassikko-jingleä

Halva Remix -kilpailu kutsuu intohimoiset muusikot tuunaamaan klassikko-jingleä

Tiedote.
Julkaistu: 16.12.2015 klo 09:09
Julkaisija: Oy Halva Ab

Miltä kuulostaa sinun versiosi ”Tänään ostetaan Halvan maukasta lakritsaa” -kappaleesta?

Kotimainen makeisvalmistaja Halva kutsuu musiikkiluokkalaiset sekä musiikin opiskelijat, -harrastajat ja -ammattilaiset mukaan tuunaamaan tuttua “Tänään ostetaan Halvan maukasta lakritsaa” -mainoskappaletta. Omansovituksen kappaleesta voi jättää Halvan kampanjasivustolle. Sävellyskilpailun voittajalle on luvassa paitsi mainetta ja kunniaa, myös 1000 euroa.

Tutut sävelet tuovat mieleen muistoja, makuja ja mielikuvia. Tarttuva mainossävelmä voi  herättää nostalgisia tunnelmia vuosien, jopa vuosikymmentenkin takaa. ”Tänään ostetaan Halvan maukasta lakritsaa” on sävelmä, joka on tuttu niin nuorille kuin vanhemmillekin herkkusuille, muistuttaen heitä kotimaisen brändin maukkaista ja laadukkaista lakritsimakeisista.

Nyt Halva kutsuu kaikenikäiset intohimoiset muusikot luomaan oman sävellysversionsa Halvan tutusta tunnuskappaleesta ja osallistumaan samalla makunystyröitä kutkuttelevan musikaalisen kulttuurin rakentamiseen. Kilpailussa on mahdollisuus muokata alkuperäissävelmästä uusi versio tälle vuosituhannelle, olipa säveltäjän sydäntä lähellä sitten pop, punk, rock, rap tai muu genre.

Säveltämistä helpottamaan on Halvan kampanjasivustolta osoitteesta www.halva.fi/remix mahdollisuus ladata vapaasti muokattava tai sämplättävä midi-muotoinen tiedosto tai alkuperäinen 70-luvun mainosmusiikki. Valmis kilpailuteos ladataan kampanjasivustolle joko mp3-tiedostona tai musiikkivideona Youtuben kautta.

Oman tuunatun teoksen voi jättää kampanjasivustolle 11.12.2015–5.2.2016. Alle 18-vuotiailta vaaditaan huoltajan suostumus osallistumiselle.

Moderoinnin läpäisseet teokset pääsevät yleisöäänestykseen, joka järjestetään kampanjasivustolla 8.2.–29.2.2016. Sen lisäksi, että kampanjasivustolla voi äänestää omaa suosikkiaan, voi suosikkikappaleensa myös jakaa eteenpäin sosiaalisessa mediassa.

Voittaja valitaan yleisöäänestyksen tulosten sekä Halvan raadin mielipiteiden perusteella 11.3.2016. Sävellyskilpailun pääpalkinto on 1000 euroa, minkä lisäksi kaikkien äänestäjien kesken arvotaan viisi kahdeksan kilon makeispalkintoa. Kaikkien voittajien nimet julkaistaan kisan päättymisen jälkeen Halvan kampanjasivustolla.

Kilpailun tarkemmat säännöt ja ohjeet: www.halva.fi/remix

 

Lisätietoja: 
Oy Halva Ab
Tanja Mäntymäki, markkinointipäällikkö
0400 183 311, tanja.mantymaki@halva.fi
Valimotie 27, 01510 Vantaa

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs