Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Hajosiko keittiökone? Asiantuntijan vinkit pitkäikäisen keittiön pienkoneen valintaan

Moccamaster

Hajosiko keittiökone? Asiantuntijan vinkit pitkäikäisen keittiön pienkoneen valintaan

Tiedote.
Julkaistu: 15.03.2016 klo 08:45
Julkaisija: Moccamaster

Yhdeksän kymmenestä suomalaisesta haluaisi ostaa kestävämpiä keittiökoneita, mutta ostovaiheessa laitteen tulevaa käyttöikää ei osata arvioida. Tämä kävi ilmi kahvinkeittimiä valmistavan Moccamasterin TNS Gallupilla teettämästä kyselytutkimuksesta. Pitkäikäisen keittiökoneen tunnistaminen kuitenkin helpottuu, kun pitää mielessä muutamat laadusta vihjaavat vinkit.

Keittiökoneen hajoaminen jo muutaman käyttövuoden jälkeen on monelle ikävän tuttu tilanne. Keittiön pienkoneiden, kuten leivänpaahtimen, sähkövatkaimen ja kahvinkeittimen, lyhyt käyttöikä harmittaa suurinta osaa (76 %) suomalaisista.

Valtaosa (93 %) haluaisi ostaa kestäviä keittiön pienkoneita ja olisi jopa valmis maksamaan niistä enemmän. Ongelmana kuitenkin on, että ihmiset eivät osaa ostaa kestävää: yli 90 prosenttia suomalaisista kokee, että ostovaiheessa on vaikea saada riittävää tietoa laitteen käyttöiästä. Tällöin ostopäätöksessä korostuvat esimerkiksi tuotteen ulkonäkö (70 %) tai mahdollisimman halpa hinta (66 %). Mistä sitten tunnistaa laitteen, joka kestää käytössä vuosikymmeniä?

– Kestävimmät keittiön pienkoneet ovat sellaisia, joita on suunniteltu huolella sekä kehitetty ja paranneltu vuosikymmeniä. Ne on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Tällaisia laitteita on mahdollista myös huoltaa ja korjata ja varaosiakin on todennäköisimmin saatavissa, Moccamasterin maajohtaja Tiina Airola kuvailee.

Viisi vinkkiä kestävän keittiön pienkoneen valintaan:
1. Tunnet tuotemerkin. Perinteikäs tuotemerkki viestii usein laadusta ja varaosien saatavuudesta.
2. Laite on tukeva. Hyvistä materiaaleista huolella valmistettu laite tuntuu tukevalta.
3. Saat tuotetietoa. Laitteesta on saatavilla monipuolista tietoa päätöksenteon pohjaksi.
4. Takuu on pitkä. Pitkä takuu kertoo laitteen kestävyydestä ja korjattavuudesta.
5. Laatu maksaa. Kestävä laite on harvoin markkinoiden halvin.

  Tiesitkö tämän Moccamaster-kahvinkeittimistä?
Moccamaster-kahvinkeittimet tulivat markkinoille vuonna 1969. Kaikki Moccamasterit valmistetaan edelleen käsityönä Hollannissa. Valmiit keittimet testataan ja pakataan käsin. Moccamastereilla on markkinoiden ylivoimaisesti pisin, 10 vuoden takuu. Myös vuosikymmeniä vanhoihin Moccamastereihin on edelleen saatavilla varaosia ja tarvikkeita. Keittimet ovat lisäksi energiatehokkaita ja niiden kaikki osat ovat kierrätettäviä.


Moccamasterin teettämän kyselytutkimuksen toteutti TNS Gallup helmikuussa 2016. Kyselyyn vastasi yhteensä 1 119 suomalaista 18–70-vuotiasta. Tutkimus oli tilastollisesti painotettu.

Lisätietoja ja -vinkkejä:
Oy Moccamaster Nordic Ab, maajohtaja Tiina Airola, p. 040 156 3570 tai tiina.airola@moccamaster.com

Liitetiedostot

Moccamaster on hollantilainen kahvinkeitinmerkki, joka on lanseerattu markkinoille vuonna 1969. Moccamaster-keittimien teknologian kehitti Gerard C. Smit. Moccamaster-kahvinkeittimet valmistavat kahvin European Coffee Brewing Centren (ECBC) standardien mukaan. Moccamaster-kahvinkeittimet valmistetaan edelleen käsityönä Hollannissa ja tuotteilla on 10 vuoden takuu. www.moccamaster.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs