Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Eskimo Finland avasi kuluttajille ja ammattilaisille suunnatun verkkokaupan

Eskimo

Eskimo Finland avasi kuluttajille ja ammattilaisille suunnatun verkkokaupan

Tiedote.
Julkaistu: 21.05.2014 klo 11:05
Julkaisija: Eskimo

Eskimo Finland Oy on avannut uuden verkkokaupan osoitteessa: www.eskimokauppa.fi. Yrityksen tuotteita voivat nyt ensi kertaa ostaa verkosta sekä kuluttaja- että ammattilaisasiakkaat. Verkkokaupan kävijät pystyvät seuraamaan palvelussa ostohistoriaansa ja tekemään tilaukset nopeasti sähköisesti.

Verkkokaupan myötä Eskimo Finlandin tuotevalikoimat laajenevat entisestään. Kaikki tutut Eskimo-, Elmu-, Look-, Carita-, Pansaver- sekä Comple-tuotteet ovat saatavilla sekä ammattilais- että kuluttajasivustoilta.

– Yhä useammat kuluttajat ovat olleet kiinnostuneita ostamaan ammattikeittiöistä tuttuja tuotteita, mutta siihen ei ole aikaisemmin ollut mahdollisuutta. Asiakkaita houkuttelevat erikoistuotteet, suuremmat tilauserät ja pakkauskoot. Toisaalta pystymme tarjoamaan ammattilaiskeittiöille kuluttajavalikoiman erikoistuotteita, Eskimo Finland Oy:n myynti- ja markkinointipäällikkö Sari Koivulahti kertoo.

Eskimokauppa.fi-palvelun suunnittelussa on kiinnitetty huomiota palvelun helppokäyttöisyyteen sekä tilausprosessin vaivattomuuteen ja luotettavuuteen. Lisäksi palvelussa on monia uusia ja käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia, kuten kimppatilausmahdollisuus, ostoskoripohjat sekä videoita ja vinkkejä sisältävä sähköinen tuotekuvasto. Jatkossa verkkokaupan tarjontaa tullaan laajentamaan erikoisalojen tuotekategorioihin.

 

Lisätietoja:

Eskimo Finland Oy

Sari Koivulahti, myynti- ja markkinointipäällikkö

Puh. +358(0)400 426 532

sari.koivulahti@eskimofinland.fi

 

Markku Lukkari, myynti- ja markkinointijohtaja

Puh. +358(0)500 682 605

markku.lukkari@eskimofinland.fi

 

 

Eskimo Finland Oy on suomalainen perheyritys, joka valmistaa päivittäistavaroita leivontaan ja ruoanvalmistukseen sekä ruokien pakastamiseen, tuoresäilytykseen, kattamiseen ja pakkaamiseen.
Suomalaiset Eskimo-kahvinsuodattimet ovat yksi yhtiön monista kärkituotteista. Lisäksi Eskimo Finland valmistaa johtavia tuotteita Suomen markkinoiden suurkeittiöille sekä elintarviketeollisuudelle räätälöityjä pakkausratkaisuja. Logistiset palvelut kuuluvat yhtiön vahvimpiin kilpailutekijöihin.
Eskimo Finlandin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja tehdas Rauman Lapissa. Vuonna 2013 yhtiön liikevaihto oli 23 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli 12 prosenttia. Henkilökunnan määrä on 75.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs