Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Bilemestari rantautuu Lahteen

Restel Oy

Bilemestari rantautuu Lahteen

Tiedote.
Julkaistu: 18.11.2013 klo 12:49
Julkaisija: Restel Oy

Lahden keskustan legendaarinen Wanha Mestari muuntuu perjantaina 22.11. ensimmäistä kertaa Bilemestariksi.  Bilemestari-iltojen tarkoitus on nostaa fiilis ja meno pubissa uusiin volyymeihin, pilke silmäkulmassa ja diskopiikkareiden korot pöydillä.

Tulevan perjantain Bilemestari-iltaa juhlitaan 80-luvun tunnelmissa. DJ soittaa 80-luvun bilemusaa ja kasarityylinen karaoke raikaa. Henkilökunta sonnustautuu teeman mukaan ja myös asiakkaita kannustetaan etsimään itsestään sisäinen Billy Idol ja Cyndi Lauper. Illan aikana on luvassa hulvatonta menoa sekä monipuolinen valikoima kurkun kostukkeita Lahden bilettäjille.

Lisäksi illan aikana sekä vapaat että varatut bilettäjät voivat pelata leikkimielistä ”deittipeliä”. Pelin säännöt ovat simppelit: ota baaritiskiltä lasin alunen juomallesi, jos saatat olla etsimässä seuraa niin käännä näkyviin vihreä puoli joka kertoo ”saattaa kiinnostaa…”, jos taas haluat pysyä suojassa vietteleviltä katseilta ja iskuyrityksiltä, niin laita näkyviin punainen puoli joka viestii ”keskityn oleelliseen.”.

Hippulat vinkuu ja vinyyli valittaa klo 21.00 alkaen osoitteessa Aleksanterinkatu 23, 15110 Lahti. Tiedot tulevista Lahden keskustan Wanhan Mestarin Bilemestari-tapahtumista löytyvät kätevästi pubin facebook-sivuilta. Bilemestarin menossa mukana Tuborg, Battery ja LOL-shotit.

Lisätietoja:

Cia Korjus, Restel Ravintolat Oy, Ravintolapäällikkö, puh: 020 7624815, cia.korjus@restel.fi

Liitetiedostot

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 49 hotellilla, joissa on yhteensä yli 8 000 huonetta, ja noin 260 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2012 oli 392 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus ja Rantasipi-ketjujen, Hotelli Seurahuone Helsingin sekä Hotel Atlas Kuopion myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 58 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s, Blok, Mario, Lauantai, Bambu ja Wanha Mestari -ketju sekä ravintolat Kaarle XII, Vespa, Primula ja Baker’s että jatkossa myös Burger King-ravintolat.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs