Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Acer ICONIA W700 -tablet on tehokas kuin tietokone

Acer

Acer ICONIA W700 -tablet on tehokas kuin tietokone

Tiedote.
Julkaistu: 28.09.2012 klo 13:30
Julkaisija: Acer

Acer ICONIA W700

Acer ICONIA W700 -tablet on tehokas kuin tietokone

Intelin prosessori, Windows 8 ja HD-näyttö tekevät tabletista tehopakkauksen

Acerin uutuus-tablet ICONIA W700 painii tabletien mestaruussarjassa. Siinä yhdistyvät tabletin helppous ja ergonomia sekä kannettavan tietokoneen suorituskyky.

ICONIA W700:n 11,6-tuumainen Full HD -näyttö toistaa kuvan tarkasti ja elävästi. Dolby Home Theater v4 -ääniominaisuudet sekä Acer CrystalEye HD -webkamera kruunaavat multimediaominaisuudet. W700 on mahdollista asettaa mukana tulevaan kehykseen, jonka avulla esimerkiksi esitysten, elokuvien tai valokuvien katselu seurassa on entistäkin miellyttävämpää. Kehys sisältää myös kolme USB 3.0 -porttia.

W700:n todellinen voima piilee prosessorissa: laite on satavilla Intelin Ivy Bridge Core i3- ja i5 -suorittimilla, jotka vievät tabletin tehon suoraan tietokoneiden tasolle. Laitteeseen voi liittää Bluetooth-näppäimistön, jolloin tabletti nousee todelliseksi pöytäkoneen korvaajaksi. ICONIA W700:n akun kesto yltää jopa 8 tuntiin.

Acer ICONIA W700 -mallisto tulee Suomessa myyntiin marraskuussa ja sen hinnat alkavat 699 eurosta.

Kuvia: http://bit.ly/IconiaW700

Lisätietoja:
Acer Finland Oy 
Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager
Puh. 045 880 7675
E-mail: jukka-pekka_korkiakangas@acer-euro.com

Tuotetestit medialle: acer@aleksinkaiku.fi

Acer
Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian välitä. Acer auttaa ihmisiä löytämään uutta, luomaan ja kasvamaan. Acer on markkinoiden suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (Gartner 2012). Acer Groupissa työskentelee 8000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2011 oli noin 12,6 miljardia euroa. Acerin kanavamalli on yhtiön liiketoiminnalle äärimmäisen tärkeässä asemassa. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Acer on Olympialaisten virallinen kumppani. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

Mediayhteydet & tuotetestit
Acerin mediayhteyksistä ja tuotetestikyselyistä Suomessa vastaa viestintätoimisto Aleksin Kaiku. Jos haluat uusinta tietoa Acerista tai kokeilla Acer-tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen acer@aleksinkaiku.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs