Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Aarikan koru-uutuudet 2015

Aarikka

Aarikan koru-uutuudet 2015

Tiedote.
Julkaistu: 18.12.2014 klo 13:05
Julkaisija: Aarikka

Ystävyyden ja värien kevät

Aarikan uutuusmallisto Friends Forever nostaa maljan auringolle, ilolle ja yhdessäololle. Moni-ilmeinen mallisto käyttää värejä ja muotoja persoonallisella tavalla. Jokainen koru on omanlaisensa, mutta erilaisuudessa on aina myös jotain yhdistävää: tunnetta, lämpöä ja leikkisyyttä, joka saa malliston eri osat sopimaan hauskasti yhteen.

 

Kevään trendit suosivat maanläheisiä värejä ja karkkimaisen herkullisia pastellisävyjä.  Malliston suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota asiakkaiden tarpeisiin koskien korujen mittasuhteita.   

Epäsymmetrinen ja mittasuhteissaan hieman suurenneltu Helmi-kaulakoru sopii yhtä hyvin klassiseen pukeutumiseen kuin rentoon kesätyyliin. Kesäkorujen ykkönen on ranteeseen, nilkkaan tai kaulaan kiedottava Emmi, jonka värit näyttävät erityisen hyviltä päivettyneellä iholla. Kevään näyttävimpiä koruja ovat kolmikerroksinen Aino ja pitkät riipukset Iines, Amanda ja Minni. Suosittu Kardemumma-kaulakoru saa uusia, raikkaita värivaihtoehtoja ja rinnalleen samanhenkisen Linnea-sarjan, johon kuuluu myös ranne- ja korvakoruja.

 

Aarikan korujen uniikki värjäysmenetelmä antaa niille ominaisen opaalimaisen, hopeanukkaisen hohteen. Jokainen koru on Suomessa käsin koottu. Puun kovuus on tärkeä osa kestävyyttä, joten kaikkiin Aarikan tuotteisiin on valittu vain parasta puuta. Koruissa käytetään puun lisäksi nikkelittömiä korumetalleja.

Tuotteet Aarikka myymälöissä, jälleenmyyjillä ja Aarikka verkkokaupassa viikolla 6.

Kuvauslainat ja yhteydenotto >>

Liitetiedostot

Aarikka Oy on vuonna 1954 perustettu suomalainen perheyritys. Aarikan ainutlaatuinen suomalainen muotoilu lainaa inspiraationsa luonnosta, ilosta ja pyöreistä muodoista. Korumalliston tuotteet valmistetaan yksittäin käsityönä Suomessa. Korujen päämateriaali on puu, joka Aarikan oman värjäysmenetelmän ansiosta saa kauniin silkkimäisen pinnan. Aarikan korumallisto edustaa kestävää kauneutta, jonka muotokieli ja laatu kestävät vuodesta toiseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs