Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lemmikit » Univet osti kuusi uutta eläinlääkäriasemaa

Univet Oy

Univet osti kuusi uutta eläinlääkäriasemaa

Tiedote.
Julkaistu: 19.06.2013 klo 07:56
Julkaisija: Univet Oy

- Eläinlääkäriketju kasvaa voimakkaasti ja haluaa muuttaa käsityksiä eläinlääkäripalveluista

- Suomalaisten suhde lemmikkeihin on muuttunut: lemmikin terveyteen panostetaan koko ajan enemmän

Univet-ketju tähtää Suomen suurimmaksi ja halutuimmaksi pieneläinlääkintään keskittyväksi eläinlääkäriketjuksi. Eläinlääkinnän huippuosaamiseen keskittyneen yrityksen tuoreimmat hankinnat ovat kesäkuussa ostetut Hattulassa toimiva Vethaus Oy ja Lahdessa toimiva Lahden eläinlääkäriasema Oy, toukokuussa ostetut oululainen Eläinlääkäriasema Otus sekä Vaajakoskella, Keljonkankaalla ja Jämsänkoskella toimiva Eläinklinikka Otso.

Nyt ketjuun liittyvien eläinlääkäriasemien jälkeen Univet kattaa jo 16 toimipistettä eri puolilla Suomea. Ketjun vuosiliikevaihto on noin 18,3 miljoonaa euroa ja tavoitteena on kasvattaa klinikkaverkostoa tasaisesti 7–8 klinikan vuosivauhtia. Tänä vuonna kasvutavoite tullaan ylittämään.

– Uusien klinikoiden myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä kattavammin. Voimme muun muassa tarjota ortopedisia palveluita ensi kertaa myös Pohjois-Suomen alueella. Vethausin täyden palvelun pieneläinsairaala Hattulassa taas palvelee akuuttipotilaita Etelä- ja Keski-Suomen alueella ilman ajanvarausta ympäri vuorokauden, kertoo Univetin toimitusjohtaja Pekka Happonen.

Pienille yksityisille eläinklinikoille Univetiin liittyminen tuo lisää aikaa perustyöhön sekä tarjoaa uusia kanavia kehittää omaa ammattitaitoa. Univetin oma Univet Akatemia tarjoaa eläinlääkäreille mahdollisuuksia oman erityisosaamisen kehittämiseen ja henkilökuntakiertoon.Lisäksi yhdistyminen vuonna 2012 osaksi ruotsalaista Evidensia-eläinlääkäriketjua toi Univetille vahvan taloudellisen investointituen lisäksi käyttöön ketjun Skandinavian koulutusohjelmat ja huippuosaamisen.

- On tultu kauas siitä ajasta, kun eläinlääkärin vastaanotto mahtui auton takakonttiin. Laitteet ja kirurgiset toimenpiteet esimerkiksi huipputasoisessa Espoon eläinsairaalassamme ovat samoja kuin ihmisten hoidossa. Lemmikki on perheenjäsen, jolle halutaan paras mahdollinen hoito ja jonka vuoksi ollaan valmiita tekemään kaikki tarvittava, Happonen toteaa.

Univetin periaatteena on tarjota asiakaslähtöistä palvelua, joka ulottuu perusterveydenhoidosta Suomen parhaaseen osaamiseen ja vaativiin toimenpiteisiin.

- Univetissa mukana olevat klinikat ovat esitelleet uusia hoitomenetelmiä jo kymmenien vuosien ajan, ja nämä menetelmät on sittemmin tulleet osaksi eläinlääkärien arkea ympäri Suomea. Viime vuosina olemme ottaneet käyttöön muun muassa uusia hoito- ja leikkausmenetelmiä kyynärongelmien ja lonkkaongelmien hoitoon. Myös ristisideproblematiikkaan ja kroonisten korvaongelmien helpottamiseen kehitetään meillä jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, Jan Räihä, yksi Univetin perustajaeläinlääkäreistä Espoon Eläinsairaalasta jatkaa.

Lisätietoja:

Univet Oy, toimitusjohtaja Pekka Happonen, pekka.happonen@univet.fi tai p. 0400 215 493.

Univet Oy, markkinointikoordinaattori Annika Wiksten, annika.wiksten@univet.fi tai p. 040 558 8753.

 

 

 

 

Univet on eläinlääkinnän huippuosaamiseen keskittynyt eläinlääkäriasemaketju, joka on perustettu vuonna 2008. Tällä hetkellä se kattaa yhteensä 16 eläinklinikkaa ja työllistää jo reilut 220 henkilöä. Univet on osa ruotsalaista Pohjois-Euroopan suurinta ja arvostetuinta Evidensia-eläinlääkäriketjua. www.univet.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs