Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lemmikit » Lehmien lypsyä ja pieneläimiä Taitaja2015 -tapahtumassa

Taitaja2015

Lehmien lypsyä ja pieneläimiä Taitaja2015 -tapahtumassa

Tiedote.
Julkaistu: 04.05.2015 klo 15:01
Julkaisija: Taitaja2015

Tiistaina 5.5. käynnistyvä suurtapahtuma tuo HK Areenalle erilaisia eläimiä.

Kilpailuvalmistelut ovat loppusuoralla tapahtumapaikalla. Maanantain aikana HK Areenan ulkopuolelle saapuivat hiehot, karitsat ja kaksi shetlanninponia. Sisätiloihin tuotiin pieneläimet, lukuun ottamatta kissoja ja koiria, jotka saapuvat paikalle ensimmäisenä kilpailuaamuna.

Lajivastaavan Kirsi Niittymäki oli positiivisella mielellä viimeistelyiden loppumetreillä.

-          Kaikki on hyvällä mallilla, pientä loppusilausta vaille. Mutta kilpailijat ovat saapuneet paikalle, samoin kuin tuomarit.

Päätuomarina toimii Piritta Pärssinen Keski-Pohjanmaan ammattiopistosta. Muu tuomaristo muodostuu alalla työskentelevien yritysten ja ammattioppilaitoksen edustajista.

Kilpailijat edustavat viittä koulua ja kaikki kilpailijat ovat naispuolisia. Semifinaaleista mukaan karsiutuivat seuraavat opiskelijat:

Koulutuskeskus Salpauksesta tulee Reeta Mäkelä. Koulutuskeskus Sedua edustaa Hanna Samppala ja Ylä-Savon ammattiopistosta tulevat Marita Heikkinen ja Karita Huttunen. Keski-Pohjanmaan naistrio muodostuu Alina Metsa-Ketelästä, Eeva Moilasesta ja Milla Tuovisesta. Reea Lukka tulee Hyriasta.

Tiistaina kilpailupäivä alkaa neljällä ensimmäisellä kilpailijalla kello 5.15, kun he lähtevät Sauvoon karjatilalle hoitamaan aamulypsyä ja tarkkailemaan lehmien terveydentilaa.

 Taitaja2015-tapahtuma, valtakunnallinen ammattitaidon SM-kilpailu, TaitajaPLUS sekä Taitaja9, pidetään 5.–7.5.2015 Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa sekä HK Areenalla. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Skills Finland ry, Turun ammatti-instituutti, Axxell Utbildning Ab, Bovallius-ammattiopisto, Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä, Peimarin koulutuskuntayhtymä, Salon seudun koulutuskuntayhtymä, Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja Turun Ammattiopistosäätiö. 

 Taitaja2015 viestii monin tavoin. Voit ladata painokelpoisia kuvia tapahtumasta ja eri kilpailulajeista Kuvat.fi
-palvelusta. Lisäksi käytössäsi on Taitaja2015 Youtube, Twitter, Instagram- ja Facebook-tilit. Nettiradio sekä verkkouutiset.  Kaikki linkit sekä yksityiskohtaiset tiedot eri kilpailulajeista ja tehtävistä löydät myös www.taitaja2015.fi etusivulta.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs