Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Laki » Kutsu: Piispainkokouksen tiedotustilaisuus 31.8.2016 klo 14–15

Kirkon tiedotuskeskus

Kutsu: Piispainkokouksen tiedotustilaisuus 31.8.2016 klo 14–15

Kutsu.
Julkaistu: 23.08.2016 klo 08:30
Julkaisija: Kirkon tiedotuskeskus

Piispainkokous kokoontuu syyskauden ensimmäiseen istuntoonsa 30.–31.8.2016. Kokous pidetään Kuopion hiippakunnassa, Joensuussa. 

Piispainkokous antaa kokouksessaan lausunnon kirkkohallituksen esitykseen kirkolliskokoukselle kirkkolainsäädännön uudistamiseksi. Käsittelyssä ovat myös esitykset kirkolliskokoukselle lisääntyneestä vieraanvaraisuuden tarpeesta ehtoollisen vietossa sekä muiden kirkkojen pappien oikeudessa saarnata jumalanpalveluksissa.

Kokouksen asialistalla on myös piispainkokouksen selonteko kirkon avioliitto-opetuksesta.

Kokouksen päätyttyä keskiviikkona 31.8. klo 14 järjestetään tiedotustilaisuus Joensuun seurakuntakeskuksessa (Kirkkokatu 28, iso sali). Tilaisuudessa ovat mukana arkkipiispa Kari Mäkinen, Kuopion piispa Jari Jolkkonen ja piispainkokouksen pääsihteeri Jyri Komulainen. Tervetuloa!

Ilmoittautuminen tarjoilujen vuoksi viimeistään maanantaina 29.8. osoitteeseen kt@evl.fi.

Lisätietoja: piispainkokouksen pääsihteeri Jyri Komulainen, puh. 040 142 5189 tai tiedotuspäällikkö Eeva-Kaisa Heikura, puh. 040 688 1421.

 

Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa on noin neljä miljoonaa jäsentä. Suomen suurin uskonnollinen yhteisö on mukana ihmisten elämän arjessa ja juhlassa ja pitää esillä kristillisiä arvoja yhteiskunnallisessa keskustelussa.

Kirkon tiedotuskeskus välittää ajantasaista tietoa kirkosta medialle ja suurelle yleisölle. Kirkon verkkosivusto osoitteessa evl.fi

Kirkon viestintä

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs