Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Laki » KHO:n päätös - Täytäntöönpanon keskeyttämistä koskeva hakemus viestintämarkkina-asiassa (TeliaSonera Finland Oyj)

Korkein hallinto-oikeus

KHO:n päätös - Täytäntöönpanon keskeyttämistä koskeva hakemus viestintämarkkina-asiassa (TeliaSonera Finland Oyj)

Tiedote.
Julkaistu: 15.12.2015 klo 09:38
Julkaisija: Korkein hallinto-oikeus

Viestintävirasto on hakemuksen kohteena olevassa päätöksessään katsonut, että TeliaSonera Finland Oyj:llä on tietoyhteiskuntakaaren 52 §:ssä tarkoitettu huomattavan markkinavoiman asema omaan matkaviestinverkkoonsa laskevan puheliikenteen tukkumarkkinoilla.

Viestintävirasto on päätöksessään lausunut, että säänneltäviin tukkumarkkinoihin katsotaan kuuluvaksi kaikki yksittäiseen matkaviestinverkkoon laskeva puheliikenne verkkoteknologiasta riippumatta ja että sääntelyn piiriin kuuluu jatkossa myös kaikki kiinteästä verkosta laskeva puheliikenne. Viestintäviraston päätöksen mukaan tukkumarkkinoihin kuuluu lisäksi aiemman sääntelykäytännön mukaisesti laskevan puheliikenteen toteuttamiselle välttämättömät yhteenliittämistuotteet ja -palvelut.

KHO:n päätös:
Korkein hallinto-oikeus hylkää hakemuksen.

http://www.kho.fi/fi/index/paatoksia/muitapaatoksia/muupaatos/1450096141634.html

Yhteystiedot:
Päivi Musakka, viestintäpäällikkö 050 341 1347


Korkein hallinto-oikeus käyttää ylintä tuomiovaltaa hallintolainkäyttöasioissa. Suurin osa korkeimmassa hallinto-oikeudessa ratkaistavista asioista tulee valituksina muista hallintotuomioistuimista. KHO:n päätöksistä ei voi valittaa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs