Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Laki » Globaali asianajotoimisto DLA Piper avaa vero-oikeuspraktiikan Suomessa

Asianajotoimisto DLA Piper Finland Oy

Globaali asianajotoimisto DLA Piper avaa vero-oikeuspraktiikan Suomessa

Tiedote.
Julkaistu: 21.03.2016 klo 15:30
Julkaisija: Asianajotoimisto DLA Piper Finland Oy

OTK Jaakko Klemettilä on nimitetty DLA Piperin uuden Suomen vero-oikeuspraktiikan vetäjäksi.

Jaakko Klemettilä on kokenut veroasiantuntija, joka on työskennellyt niin suurten yritysten, Big 4 -toimistojen (EY ja PwC) kuin veroviranomaistenkin kanssa. Hän neuvoo asiakkaita kansainvälisissä ja kotimaisissa yritysverotuksen kysymyksissä, mukaan lukien yrityskauppojen ja yritysjärjestelyjen veroasiat, kansainvälinen verosuunnittelu sekä verotukseen liittyvät erimielisyydet. Klemettilä siirtyy DLA Piperille Outokumpu Oyj:stä, jossa hän vastasi veroasioista Pohjoismaissa, UK:ssa ja Belgiassa.

”DLA Piperin Suomen vero-oikeuspraktiikan johdossa voin tarjota asiakkaillemme kansainvälisen tason vero-oikeuspalveluita Suomessa ja tuoda asiakkaidemme tueksi yli 300 asiantuntijasta koostuvan globaalin veropraktiikan osaamisen ja kokemuksen. Yritysverotuksen kansainvälistymiskehityksen myötä verotusjärjestelmää myllertää nyt muun muassa OECD:n BEPS-aloite”, Jaakko Klemettilä sanoo.

"DLA Piper Finlandin keskeinen tavoite on auttaa suomalaisia yrityksiä kansainvälistymisessä ja kasvussa. Jaakon johdolla uusi vero-oikeuspraktiikkamme täydentää palvelutarjontamme Suomessa ja tukee yhtiöoikeus- ja rahoitustiimiemme palvelua. Toivotamme Jaakon lämpimästi tervetulleeksi tiimiimme", DLA Piperin Suomen toimitusjohtaja Johan Schmidt kommentoi.

Lisätietoja:

Jaakko Klemettilä, Counsel, Head of Tax, Finland, Asianajotoimisto DLA Piper Finland Oy, p. +358 40 536 0963, jaakko.klemettila@dlapiper.com

Johan Schmidt, toimitusjohtaja, Asianajotoimisto DLA Piper Finland Oy, p. 040 502 4004, johan.schmidt@dlapiper.com

DLA Piper on riippumattomien tutkimusten mukaan maailman toiseksi suurin asianajotoimisto sekä liikevaihdoltaan että arvoltaan. Yli 1.000 DLA Piperin asianajajaa on arvioitu omansa alansa johtaviksi asiantuntijoiksi. DLA Piperilla on pohjoismaisen jalansijan lisäksi toimistoja niin Euroopassa, Aasiassa, Amerikassa, Lähi-Idässä kuin Afrikassakin. DLA Piperin asiakkaisiin kuuluu yrityksiä kansainvälisistä konserneista alansa huipputeknologiaa kehittäviin kasvuyrityksiin. Sen asiakkaina on yli puolet Fortune 250 -listan yrityksistä. DLA Piper palvelee myös julkisen sektorin organisaatioita.

DLA Piperin globaali vero-oikeuspraktiikka palvelee yli 300 veroasiantuntijan voimin ja auttaa yrityksiä vastaamaan kansainvälisen liiketoiminnan juridisiin haasteisiin. DLA Piperin veroasiantuntijat neuvovat ja avustavat kaikissa yritysverotukseen liittyvissä asioissa, mukaan lukien yritysten, konsernien ja omistajien verosuunnittelu, yritysjärjestelyihin liittyvä strukturointi sekä verotukseen liittyvät erimielisyydet.

Lisätietoja DLA Piperista:

www.dlapiper.com

Asianajotoimisto DLA Piper Finland Oy on Suomessa rekisteröity osakeyhtiö (Y-tunnus 2425412-8) ja osa globaalia DLA Piper -asianajotoimistoa, joka toimii erillisten ja itsenäisten oikeushenkilöiden kautta. Yhtiön rekisteröity osoite ja päätoimipaikka on Fabianinkatu 23, 00130 Helsinki. Luettelo toimistoista ja säännösten edellyttämät tiedot ovat saatavilla osoitteessa www.dlapiper.com.

Helsinki vaihde: 09 4176 030

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs