Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Viisi ammattikorkeakoulua esittelee Tähtijulkaisut-merkin alla tuoretta työelämätietoutta Helsingin Kirjamessuilla 23.–26.10.2014.

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Viisi ammattikorkeakoulua esittelee Tähtijulkaisut-merkin alla tuoretta työelämätietoutta Helsingin Kirjamessuilla 23.–26.10.2014.

Tiedote.
Julkaistu: 17.10.2014 klo 12:59
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Tähtijulkaisujen osastolla ovat edustettuina Mikkelin ammattikorkeakoulu, Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, Tampereen ammattikorkeakoulu, Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Karelia-ammattikorkeakoulu.

Tähtijulkaisujen messuosastolla voi tutustua ammattikorkeakoulujen uusimpaan julkaisutuotantoon. Osastolla on tarjolla viiden ammattikorkeakoulun julkaisuja korkeakouluopetuksesta ja työelämälähtöisestä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnasta. Ammattikorkeakoulujen julkaisusarjoissa ilmestyy tutkimuksia, raportteja, oppimateriaalia ja opinnäytteiden parhaimmistoa. Julkaisut löytyvät myös viiden ammattikorkeakoulun yhteisestä verkkokaupasta osoitteessa http://www.tahtijulkaisut.net. Tähtijulkaisujen verkkokauppa on Suomen ainoa usean ammattikorkeakoulun yhteinen verkkokirjakauppa.

 

Helsingin Kirjamessut on Suomen suurin vuosittainen kirja-alan tapahtuma. Kirjamessujen lavoilla on 740 ohjelmaa ja yli 1100 esiintyjää - kirjailijoita, tiedemiehiä, taiteilijoita, poliitikkoja ja vaikuttajia. Kotimaisten kirjailijoiden lisäksi messuille tulee 63 kansainvälistä kirjailijavierasta yhdestätoista eri maasta. Messujen teemamaa on tänä vuonna Italia.

 

Helsingin Kirjamessut

Helsingin Messukeskus, Messuaukio 1, Helsinki

23.–26.10.2014 torstaina, lauantaina ja sunnuntaina klo 10-18, perjantaina klo 10-20

 

Tähtijulkaisut-osasto 6g83

 

Lisätietoa:

http://www.helsinginkirjamessut.fi

http://www.tahtijulkaisut.net

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu, Terhi Kaipainen, informaatikko

p. 050 312 4965, terhi.kaipainen(at)xamk.fi

 

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, Pekka Malvela, julkaisutoimittaja

p. 044 702 8461, pekka.malvela(at)xamk.fi

 

Tampereen ammattikorkeakoulu, Tiina Kenttälä-Koivumäki, julkaisukoordinaattori

p. 040 801 2780, tiina.kenttala-koivumaki(at)tamk.fi

 

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Pekka Salminen, graafinen suunnittelija

p. 040 594 6327, pekka.salminen(at)jamk.fi

 

Karelia-ammattikorkeakoulu, Kaisa Varis, suunnittelija

p. 050 433 1624, julkaisut(at)karelia.fi

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs