Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » TIEDOTE: Paulo Coelhon uusi romaani kuvaa aikuisuuden kipua

Bazar Kustannus Oy

TIEDOTE: Paulo Coelhon uusi romaani kuvaa aikuisuuden kipua

Tiedote.
Julkaistu: 02.09.2014 klo 09:00
Julkaisija: Bazar Kustannus Oy

Uskottomuus kertoo elämäänsä kyllästyneen Lindan tarinan, ja haastaa lukijan pohtimaan onnellisuutta. Onko se edes tavoittelemisen arvoista?

Kolmekymppinen Linda elää turvallista ja tasaista arkea perheensä, kahden lapsensa ja aviomiehensä kanssa. Elämä näyttää ulkopuolisen silmin täydelliseltä. Perheellä on kaunis koti hyvällä asuinalueella ja Lindalla on menestyksekäs ura journalistina. Päivä toisensa jälkeen tuntuu samanlaiselta ja arjen rutiinit tappavilta. Intohimo, jännitys ja elämän arvaamattomuus ovat kadonneet. Siitä huolimatta Linda tietää olevansa onnekas. Kunnes hän tapaa entisen rakastettunsa ja avaa silmänsä arjen ongelmille. Tässäkö on hänen elämänsä?

Uskottomuus on tarina intohimon voimasta ja vapaudesta. Se herättää kysymyksen siitä mitä on olla onnellinen. Miten tärkeää on löytää itsensä uudestaan parisuhteessa? Onko rakkaus edelleen kaiken perusta? Paulo Coelho sai kipinän romaanin aiheen valintaan lukijoiltaan. Hän halusi kuulla heitä koskettaneista vaikeista aiheista, ja aviorikos nousi esille yllättävän yleisenä kipupisteenä.

Uskottomuus julkaistiin viime keväänä, ja se nousi ilmestyttyään kesän myydyimpien kirjojen listoille Brasiliassa, Italiassa, Ranskassa, Kreikassa, Iso-Britanniassa, Intiassa, Etelä-Koreassa sekä useissa Latinalaisen Amerikan maissa.

Paulo Coelho (s. 1947) on yksi maailman suosituimmista kirjailijoista. Hänen ensimmäinen romaaninsa Pyhiinvaellus ilmestyi vuonna 1987. Alkemisti (1988) on brasilialaiskirjailijan tunnetuin teos, ja se on viipynyt New York Timesin bestseller-listalla jo 318 viikkoa. Coelhon kirjoja on julkaistu 80 kielellä 170 maassa, ja niitä on myyty yhteensä yli 165 miljoonaa kappaletta. Suomessa on julkaistu 15 romaania sekä mietelausekokoelmat Elämä ja Rakkaus. Teoksia on myyty yhteensä 750 000 kappaletta.

Coelhoa on huomioitu useilla palkinnoilla ja kunniamerkeillä joukossaan muun muassa Ranskan kunnialegioonan (L'ordre national de la Légion d'honneur) kunniamerkki. Coelho on Brasilian kirjallisuusakatemian jäsen ja YK:n rauhanlähettiläs. Hän on myös sosiaalisen median seuratuin kirjailija.

Portugalinkielinen alkuteos: Adultério
Suomennos: Sanna Pernu
Sidottu / 320 sivua
ISBN 9789522791849
KL 84.2
Julkaisupäivä: 2.9.2014


Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet
    

Bazar Kustannus Oy, Tiedotus, Tmi Vilja Perttola, puh. 040 755 3319, vilja@bazarkustannus.fi
Lisää: http://paulocoelhoblog.com, http://twitter.com/paulocoelho, www.facebook.com/paulocoelho

LIITTEET: Paulo Coelho (c) Paul Macleod, Kansi_Uskottomuus, Biografia_Paulo Coelho 2014, NYT_bestsellerlist, Bestsellerlists_kesä2014
 

Liitetiedostot

Bazar Kustannus Oy on osa pohjoismaista Bazar Publishers -kustantamoryhmää. Suomessa Bazar Kustannus Oy kustantaa pääasiassa käännöskirjallisuutta, mutta tavoitteena on tehdä myös suomalaista kirjallisuutta tunnetuksi muissa Pohjoismaissa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs