Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Suositun yhdysvaltalaisen lääkärin teos suolistoa puhdistavasta ruokavaliosta

Viisas Elämä

Suositun yhdysvaltalaisen lääkärin teos suolistoa puhdistavasta ruokavaliosta

Tiedote.
Julkaistu: 02.04.2014 klo 10:50
Julkaisija: Viisas Elämä

Lääketieteen tohtorin Alejandro Jungerin uusi teos Puhdas suolisto – eliminoi sairautesi syyt ja uudista terveytesi mullistavalla menetelmällä osoittaa, kuinka valtava merkitys suoliston kunnolla on yleiseen terveydentilaan. Uraauurtavan Clean Gut -menetelmän myötä Junger neuvoo, kuinka oireiden perinteisen hoitamisen sijaan voidaan ennaltaehkäistä sairauksia ennen kuin ne pääsevät pesiytymään ruuansulatusjärjestelmään.

Suurin osa tämän päivän sairauksista voidaan todeta johtuviksi vahingoittuneesta tai ärtyneestä suolistosta. Monimutkaisen ja voimakkaan suoliston tarkoitus on suojata ruumista ja auttaa sitä parantumaan päivän jokaisena hetkenä. Silti aivan liian monella tämä järjestelmä on auttamattoman huonossa kunnossa, mikä johtaa monenlaisiin terveysongelmiin: ylipainoon, särkyihin, allergioihin, ailahteleviin tunteisiin, unettomuuteen, masennukseen ja syöpään. Kirjan ydinajatuksena onkin hoitaa suolisto niin hyvään kuntoon, ettei edellä mainituista vaivoista tarvitsisi enää kärsiä.

Puhdas suolisto on kiinnostava teos kaikille, jotka haluavat todistaa, että suolisto-ongelmista eroon pääseminen edesauttaa kokonaisvaltaista terveyttä. Kirja sisältää kattavasti tieteellistä tietoa suolistosta ja ruuansulatusjärjestelmästä, sekä yksityiskohtaiset ohjeet resepteineen Clean Gut -ohjelman suorittamiseen.

Basam Books on julkaissut Jungerilta aiemmin detox-kirjan Puhdas keho (2012).

Alejandro Junger

Puhdas suolisto – eliminoi sairautesi syyt ja uudista terveytesi mullistavalla menetelmällä

Alkuteos: Clean Gut: The Breakthrough Plan for Eliminating the Root Cause of Disease and Revolutionizing Your Health

Suomentaja: Leena Siitonen

ISBN: 978-952-260-231-2

nidottu, 256 s.

27.00 €

 

Arvostelukappaleet ja lisätiedot: Sanni Juvonen, sanni.juvonen@basambooks.fi

Liitetiedostot

Basam Booksin Viisas elämä -sarja ohjaa lukijat lähemmäksi elämäniloa, sopusointua ja henkistä hyvinvointia. Viisas elämä sisältää laadukkaita ja inspiroivia teoksia länsimaisen psykologian uusimmista virtauksista elämäntaidon klassikkoteoksiin.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs