Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Peregrino-trilogian odotettu päätösosa yllättää

Bazar Kustannus Oy

Peregrino-trilogian odotettu päätösosa yllättää

Tiedote.
Julkaistu: 17.03.2015 klo 15:18
Julkaisija: Bazar Kustannus Oy

Los Peregrinos päättää Cecilia Samartinin suositun trilogian, jonka aiemmat osat ovat romaanit Señor Peregrino ja La Peregrina.


Trilogian ensimmäisessä osassa tutustuimme nuoreen meksikolaisnaiseen Jamiletiin, joka matkustaa laittomasti Yhdysvaltoihin. Jamilet on kantanut syntymästään saakka suurta syntymämerkkiä, joka kahlitsee jo hänen elämäänsä. Yhdysvalloissa Jamilet pääsee töihin mielisairaalaan, saa hoidettavakseen ilkeän herra Peregrinon ja kaikkien yllätykseksi ystävystyy tämän kanssa. Trilogian toisessa osassa Jamilet päätyy Espanjaan selvittämään herra Peregrinon menneisyyttä, kohtalokkain seurauksin.

Nyt ilmestyvä Los Peregrinos -kirja alkaa dramaattisesti. Jamilet ja herra Peregrino makaavat koomassa Santiago de Copostelan sairaalassa. Rosa, Carmen, Eddie ja Tomas eivät voi kuin odottaa. Rosa siirrättää potilaat yhteiseen huoneeseen, sillä vaara ei suinkaan ole ohi. Helpottaakseen odottajien tuskaa Rosa turvautuu tarinoiden parantavaan voimaan. Legenda Sinisestä ruususta vie kuulijat kauas menneisyyteen, joka liittyy odottamattomalla tavalla Jamiletin tulevaisuuteen ja Rosan menneisyyteen. Suvun historian myötä paljastuu myös Jamiletin syntymämerkin salaisuus.

Los Peregrinos on unohtumaton tarina rohkeudesta, kauneudesta ja rakkauden voimasta.

Cecilia Samartin on syntynyt Kuubassa vuonna 1961. Hänen perheensä joutui pakenemaan Fidel Castron hallintoa Yhdysvaltoihin Cecilian ollessa vasta vuoden vanha. Nykyisin Samartin asuu Los Angelesissa ja työskentelee psykoterapeuttina. Vapaa-ajallaan hän tekee paljon vapaaehtoistyötä latinosiirtolaisten keskuudessa.

 

 

Cecilia Samartin
Los Peregrinos
Suomennos: Tiina Sjelvgren
ISBN: 9789522792143
Sidottu / 361 sivua
Ilmestymispäivä: 17.3.2015

 

 

Lisätiedot:


Bazar Kustannus Oy, tiedottaja Anu Sokura, tiedotus@bazarkustannus.fi, 0466 163 180

Liitetiedostot

Bazar Kustannus Oy on osa pohjoismaista Bazar Publishers -kustantamoryhmää. Suomessa Bazar Kustannus kustantaa pääasiassa käännöskirjallisuutta, mutta tavoitteena on tehdä myös suomalaista kirjallisuutta tunnetuksi muissa Pohjoismaissa. www.bazarkustannus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs