Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Pahan kasvot päättää Tegenfalkin dekkaritrilogian

Bazar Kustannus Oy

Pahan kasvot päättää Tegenfalkin dekkaritrilogian

Tiedote.
Julkaistu: 24.02.2015 klo 16:18
Julkaisija: Bazar Kustannus Oy

Pahan kasvot on dramaattinen päätös Stefan Tegenfalkin kehutulle trilogialle, jonka edelliset osat ovat Vihan aika ja Koston vanki.

Rikoskomisario Walter Gröhn ei ole ollut oma itsensä sen jälkeen kun hänet siirrettiin pois Ruotsin oikeuslaitoksen huipulle linkittyneestä murhajutusta. Hän päättää ottaa vapaata ja lähtee Ranskaan tapaamaan Europolin kontaktejaan ja etsimään heidän avullaan vastauksia edelleen avoinna oleviin kysymyksiin.

Ylikonstaapeli Jonna de Brugge on poliisin sisäisen tutkinnan kohteena, koska syyllistyi virkavirheeseen jahdatessaan etsintäkuulutettua Tor Hedmania. Odottaessaan sisäisen tutkinnan valmistumista Jonna jatkaa murhaajan ajojahtia omin päin ja joutuu tietomurtojen ja laittomien tutkimusten kautta keskelle painajaismaista ajojahtia.

Miten painajainen lopulta päättyy?

Ruotsalainen Stefan Tegenfalk (s.1965) oli tehnyt menestyneen uran IT-yrityksessä jo ennen kuin julkaisi esikoisromaaninsa vuonna 2009. Tegenfalk sai 40-vuotislahjaksi kirjoittajakurssin, jonka myötä syntyi esikoisromaani Vihan aika. Sarjan toinen osa oli Koston vanki, ja kolme vuotta Vihan ajan ensimmäisten rivien syntymisen jälkeen koko trilogia oli valmis. Tegenfalk on kirjoittanut dekkarisarjalle myös itsenäisen jatko-osan Pianostämmaren, ja SVT on hankkinut oikeudet kirjoista tehtävään tv-sarjaan.

 

Stefan Tegenfalk
Pahan kasvot
Alkuperäisteos: Den felande länken
Käännös: Laura Beck
ISBN: 9789522792150
Sidottu / 504 sivua
KL 84.2
Ilmestymispäivä: 24.2.2015

 

 

Lisätiedot:


Bazar Kustannus Oy, tiedottaja Anu Sokura, tiedotus@bazarkustannus.fi, 0466 163 180

Liitetiedostot

Bazar Kustannus Oy on osa pohjoismaista Bazar Publishers -kustantamoryhmää. Suomessa Bazar Kustannus kustantaa pääasiassa käännöskirjallisuutta, mutta tavoitteena on tehdä myös suomalaista kirjallisuutta tunnetuksi muissa Pohjoismaissa. www.bazarkustannus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs