Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Minervan julkaisu viikolla 46: KISS - Legendan synty

Minerva Kustannus Oy

Minervan julkaisu viikolla 46: KISS - Legendan synty

Tiedote.
Julkaistu: 29.10.2014 klo 09:31
Julkaisija: Minerva Kustannus Oy

Ken Sharp, Paul Stanley & Gene Simmons
KISS - Legendan synty 1972-1975

Rock-maailman ikonin värikäs syntytarina KISS-yhtyeen perustajajäsenten itsensä kertomana.
Kaikkien aikojen ensimmäinen kirja bändin varhaisvuosista kulminoituu vuonna 1975 ilmestyneen Alive! -albumin maailmanmenestykseen ja legendaariseen ”Rock and Roll All Nite” -singleen, joka vielä lähes neljä vuosikymmentä myöhemmin pysyttelee vankasti radioasemien soittolistoilla.
Paulin ja Genen kertomaa tarinaa täydentävät lukuisat haastattelut, joissa bändin jäsenet sekä managerit, tuottajat, roudarit, lavateknikot ja monet muut yhtyeen lähipiiriin kuuluvat henkilöt jakavat muistojaan ja anekdootteja KISSin alkuvuosilta. Ääneen pääsevät myös lukuisat KISSin kanssa samoja esiintymislavoja kiertäneet supertähdet.
Runsaasti kuvitettu teos sisältää paljon harvinaista ja ennen julkaisematonta kuvamateriaalia.

Lue lisää: KISS – Legendan synty 1972-1975

ISBN/EAN 978-952-312-017-4
Luokka 78.993
Suomennos Anna Korolainen
450 s.
Ilmestyy viikolla 46/2014

Ken Sharp on Los Angelesissa asuva rockmusiikkiin erikoistunut kirjailija. Hän on aiemmin julkaissut mm. kirjat Starting Over: The Making of John Lennon & Yoko Ono’s Double Fantasy, Elvis: Vegas ’69 ja KISS: Behind the Mask.

Rockin pitelemättömät showmiehet Paul Stanley ja Gene Simmons perustivat 70-luvun alkupuolella yhtyeen, josta oli tuleva todellinen hard rockin superryhmä. KISS on tähän mennessä myynyt yli 80 miljoonaa levyä ja soittanut yli kaksituhatta konserttia ympäri maailman.

Liitetiedostot

Minerva Kustannus Oy julkaisi ensimmäisen kirjansa vuonna 1991. Vuosien mittaan olemme kasvaneet valtakunnalliseksi yleiskustantajaksi. Painotamme kustannusohjelmassamme tietokirjallisuutta, mutta julkaisemme myös tasokasta kotimaista ja suomennettua kaunokirjallisuutta.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs