Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Li Anderssonin ja Susanna Kosken kirjan julkistus Helsingin kirjamessuilla

Minerva Kustannus Oy

Li Anderssonin ja Susanna Kosken kirjan julkistus Helsingin kirjamessuilla

Tiedote.
Julkaistu: 20.10.2014 klo 10:17
Julkaisija: Minerva Kustannus Oy

Tervetuloa tiedotustilaisuuteen, jossa julkistetaan Li Anderssonin  ja Susanna Kosken kirja
PUNAVIHREÄ SINIVALKOINEN
Kekustelukirjeitä

julkistustlaisuus järjestetään Helsingin kirjamessuilla torstaina 23.10.2014 klo 15.00 alkaen
(pressitila, auditorio 201)

Nuorten poliitikkojen ajatuksia suomalaisesta hyvinvoinnista, yhteiskunnan tilasta, tulevaisuudesta sekä väistämättä edessä olevien haasteiden ratkomisesta.
Kirjoittajina tulevaisuudentekijöiden kiinnostavin vastinpari, tahtonaiset maailmojen laidoilta, Vasemmistoliiton Li Andersson ja Kokoomuksen Susanna Koski. Molemmat ovat herättäneet rohkeilla kannanotoillaan ja ennakkoluulottomilla avauksillaan huomiota sekä oman puolueensa sisällä että laajemmin julkisuudessa.
Vastakkain on kaksi määrätietoista naista, jotka eivät arkaile sanoa mielipidettään siitä, mitkä ovat Suomen, EU:n ja koko maailman hyvinvoinnin ja menestyksen eväät.

Lue lisää: Punavihreä, sinivalkoinen

 Li Andersson on Vasemmistonuorten puheenjohtaja ja Turun kaupunginvaltuutettu. Hän on myös varakansanedustaja Varsinais-Suomen vaalipiirissä. Andersson on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden kandidaatti. Hän on toiminut mm. opiskelijajärjestön pääsihteerinä ja harjoittelijana kansainvälisessä ihmisoikeusjärjestössä. Poliittisessa toiminnassaan Andersson on keskittynyt talous- työmarkkina- ja sosiaalipoliittisiin kysymyksiin. Hän on yksi kolmesta Äärioikeisto Suomessa  -tietokirjan kirjoittajista.

 Susanna Koski on Kokoomuksen Nuorten Liiton puheenjohtaja ja vaasalainen kaupunginvaltuutettu. Koulutukseltaan hän on hallintotieteiden maisteri. Aikaisemmin Koski on työskennellyt metalliteollisuuden palveluksessa sekä erilaisissa myynti- ja markkinointitehtävissä mm. pankki- ja rahoitusalalla. Koski on tullut tunnetuksi suorasanaisena uuden sukupolven kokoomusvaikuttajana, joka toimii yksilön puolesta kontrolliyhteiskunnan voimistumista vastaan.

Liitetiedostot

Minerva Kustannus Oy julkaisi ensimmäisen kirjansa vuonna 1991. Vuosien mittaan olemme kasvaneet valtakunnalliseksi yleiskustantajaksi. Painotamme kustannusohjelmassamme tietokirjallisuutta, mutta julkaisemme myös tasokasta kotimaista ja suomennettua kaunokirjallisuutta.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs