Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Kutsu: Alexander Loydin Paranemisen avain -luento ja workshop

Viisas Elämä

Kutsu: Alexander Loydin Paranemisen avain -luento ja workshop

Kutsu.
Julkaistu: 01.07.2014 klo 14:03
Julkaisija: Viisas Elämä

Lämpimästi tervetuloa Balderin salille Helsinkiin 5.-6.7.2014 kaksipäiväiseen seminaariin Alexander Loydin ja Paranemisen avaimen innostavaan seuraan! Loyd saapuu Euroopan-kiertueellaan Tukholmaan ja tämä tilaisuus lähetetään reaaliaikaisesti Suomeen.

Alexander Loyd vie meidät mielenkiintoiselle matkalle Paranemisen avaimen syntytarinaan, kertoo tutkimustyöstä sen taustalla ja samalla kertoo tieteellisiä faktoja niille uskomattomille tuloksille, joita Paranemisen avaimen avulla on saavutettu ja saavutetaan. Paranemisen avain yhdistää ikiaikaista viisautta ja uusinta tieteellistä tutkimusta.

Useiden terveysasiantuntijoiden mukaan maapallon suurin terveysuhka on stressi. Kehomme on suunniteltu toimimaan optimaalisesti, mutta harva meistä saa nauttia tällaisesta tasapainoisesta tilasta. Aina, kun meillä on ongelmia terveytemme kanssa, meidän tulisi kysyä itseltämme "Mikä stressi tämän aiheuttaa ja miten voin päästä siitä eroon?".

Paranemisen avain toimii siten, että se aktivoi kehon paranemiskeskuksia, minkä avulla kehon stressitaso laskee ja sitä kautta immuunipuolustusjärjestelmämme alkaa toimia sille tarkoitetulla tavalla ja parantaa erilaisia epätasapainotiloja.

Alexander Loyd opettaa osallistujille, mihin kaikkeen ja millä tavoin Paranemisen avainta voidaan hyödyntää. Tässä ainutkertaisessa tilaisuudessa Loyd herättelee meitä myös oivaltamaan, mikä elämässämme on oikeasti tärkeintä. Loyd luo tilaisuudessa ryhmälle räätälöidyn Paranemisen avaimen, jonka avulla kukin osallistuja saa työstää omaa haastettaan. Saat workshopista mukaasi tehokkaat ja yksinkertaiset työkalut stressin vähentämiseen, henkisen ja fyysisen tasapainosi ja hyvinvointisi kasvattamiseen loppuelämäsi ajaksi.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Paranemisen avain ja Basam Books.

Tiedustelut: Paranemisen avain -valmentaja Miia Huitti, puh. 0400 712 810. 

http://paranemisenavain.fi/

Basam Booksin Viisas elämä -sarja ohjaa lukijat lähemmäksi elämäniloa, sopusointua ja henkistä hyvinvointia. Viisas elämä sisältää laadukkaita ja inspiroivia teoksia länsimaisen psykologian uusimmista virtauksista elämäntaidon klassikkoteoksiin.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs