Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Jokapäiväinen valaistuminen on itsetutkiskelijan perusteos

Kustannusosakeyhtiö Sammakko

Jokapäiväinen valaistuminen on itsetutkiskelijan perusteos

Tiedote.
Julkaistu: 18.10.2016 klo 08:00
Julkaisija: Kustannusosakeyhtiö Sammakko

 

Teoksessaan Jokapäiväinen valaistuminen – kävelyretki onnellisuuden polulla modernissa maailmassa buddhalaisen Drukpa-perinteen hengellinen johtaja, Hänen Pyhyytensä Gyalwang Drukpa opettaa, miten jokainen voi ottaa ensimmäiset askeleensa valaistumisen polulla.

Jokapäiväinen valaistuminen on inspiroiva opaskirja, joka auttaa lukijaa muuttamaan ajatteluaan ja toimintaansa pienten, jokapäiväisten askelten avulla. Drukpa opastaa lukijaansa löytämään oman polkunsa ja etenemään sillä kasvattamalla myötätuntoa, päästämällä irti kiireestä ja toimimalla aktiivisesti muiden hyväksi.

Drukpan oppilailleen pitämiin opetuksiin perustuva teos tuo muinaisen viisauden nykyaikaan ja tarjoaa opetuksia tarinoiden ja esimerkkien muodossa. Se on oivallinen ensimmäinen opas sille, joka haluaa aloittaa itsetutkiskelun ja rakentaa itselleen tietoisempaa, myötätuntoisempaa arkea.

 * * *

Hänen Pyhyytensä Gyalwang Drukpa on innoittanut miljoonia oppilaita maailmanlaajuisesti. Hänen opetustensa ydinajatus on myötätunnon muuntaminen toiminnaksi. Drukpa auttaa ihmisiä löytämään ratkaisuja henkilökohtaisiin ja yleismaailmallisiin ongelmiin.

Drukpa on aktiivisesti mukana hyväntekeväisyydessä, ja on perustanut useita hyväntekeväisyysjärjestöjä toteuttamaan viittä modernin myötätunnon tavoitetta: ympäristönsuojelua, hätäapua, koulutusta, terveydenhuoltoa ja maailmanperinnön vaalimista. Vuonna 2010 YK:n uuden vuosituhannen kehitystoimikunta huomioi hänen työnsä naisten koulutuksen edistämiseksi.

Lisätiedot: helena.kulmala@sammakko.com

 

 

 

 

Liitetiedostot

Anna räpylän koskettaa! 

www.sammakko.com
www.facebook.com/sammakkokustannus
www.instagram.com/sammakkokustannus

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs