Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Aller Media ostaa Bonnierin suomalaiset aikakauslehdet

Aller Media

Aller Media ostaa Bonnierin suomalaiset aikakauslehdet

Tiedote.
Julkaistu: 07.02.2014 klo 10:15
Julkaisija: Aller Media

Bonnier Publicationsin aikakauslehtikonseptit Olivia, Divaani ja Costume siirtyvät Aller Medialle

Liiketoimintakauppa vahvistaa Aller Median asemaa Suomen innovatiivisimpana ja parhaiten naiskohderyhmää palvelevana mediatalona. Siirtyvillä lifestylebrändeillä on sitoutunut lukijakunta printissä sekä aktiiviset blogi- ja someyhteisöt. Allerin vahvuus, perinteisen aikakausmedian ja sosiaalisen media ainutlaatuinen yhdistelmä, vahvistuu entisestään.

- Mediamarkkinoita jaetaan nyt uudelleen ja tässä rytäkässä me haluamme kasvaa ja kehittyä. Siksi ostamme lajinsa parhaita aikakauslehtiä ja yhteisömedioita ja toivotamme lämpimästi tervetulleeksi uudet osaajat yhteisöömme. Tästä lähtien kauttamme tavoittaa suomalaiset naiset. Kaupan jälkeen jopa 1,8 miljoonaa naiskontaktia kuukaudessa*. Erittäin innostavaa!, sanoo Aller Media Oy:n toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä.

Suomen Bonnierin aikakauslehtiliiketoiminnan henkilöstöstä valtaosa siirtyy Aller Median työntekijöiksi 28.2.2014 alkaen. Siirto koskee kaupan kohteena olevissa julkaisuissa työskenteleviä henkilöitä.

- Life style -lehtien markkina on Suomessa kovin erilainen kuin muissa Pohjoismaissa erityisesti tilaajien osalta. Siksi uskon, että Allerilla on suurempana toimijana paremmat edellytykset kasvattaa luomiamme vahvoja naisten brändejä, sanoo Bonnier Publications Oy:n hallituksen puheenjohtaja Niels Jespersen.

- Olemme luoneet monia uusia asioita alalle, kuten konseptityökaluja ja osallistavaa yhteisöllisyyttä. Digimyyntimme kasvaa, ja meillä on sisältömarkkinoinnin etumatka. Printtimarkkina on tässä tilanteessa kuitenkin pienelle yksikölle ahdas, oli se kuinka luova tahansa. Tämä ratkaisu antaa brändeille tilaa kasvaa, toteaa Bonnier Publications Oy:n toimitusjohtaja Marjaana Toiminen.

Allerilla on nyt Suomen sosiaalisin aikakausmediakokonaisuus. Kaupan myötä Allerilla on 2,9 miljoonaa aikakauslehtien lukijakontaktia kuukausittain *. Pelkästään verkossa kontakteja on 1,8 miljoonaa joka viikko **.

Bonnier Publications julkaisee Suomessa jatkossa vain erikoisaikakauslehtiä, kuten National Geographicia ja Historiaa.

Kaupasta tiedotettiin Allerin ja Bonnierin henkilökunnalle tänään. Muutto yhteisiin tiloihin tapahtuu vaiheittain maaliskuun loppuun mennessä.

 

Pauli Aalto-Setälän haastattelupyynnöt:

Aller Media, johdon assistentti, Susanna Simonen 040 823 7971 tai susanna.simonen@aller.fi

Niels Jespersenin haastattelupyynnöt:

Bonnier Publications Oy, Niels Jespersen  +45 20 72 40 72

 

Lähteet:

*KMT Lukija S2012/K2013

**TNS Metrix, keskiarvo viikoilta 40-52/2013

Aller Media Oy on innovatiivinen ja moderni mediatalo, joka on tunnettu vahvoista brändeistään. Uskomme vapaaseen sanaan, tiedon avoimuuteen ja vuorovaikutukseen. Aller Median ydinosaamista ovat viihde, lifestyle, digitaaliset mediakonseptit, sosiaalinen liiketoiminta ja sen kehittäminen. Vision ja uudistumiskyvyn ansiosta Aller Medialla on vahva markkina-asema. Aller tuottaa Suomen himotuimmat aikakausbrändit.  Allerin tunnetuimmat tuotemerkit ovat Olivia, Divaani, Costume, Seiska, Oma Aika, ELLE, Koti ja keittiö, Fit, Katso, TOPModel, Suomi24 ja All Over Press. Yritys työllistää Suomessa noin 250 henkilöä. www.aller.fi

Bonnier Publications on suurin aikakauslehtien kustantaja Pohjoismaissa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Tanskassa, ja sillä on julkaisutoimintaa Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa.  Bonnier Publications on sitoutunut korkealaatuisiin aikakauslehtiin ja journalistiseen huippuosaamiseen. Bonnierilla on markkinajohtajan asema niissä segmenteissä, joissa se toimii. Tunnetuimpiin ja suurimpiin tuotemerkkeihin kuuluvat Tieteen Kuvalehti, Kunto Plus, Historia ja Tee Itse. Bonnier julkaisee myös kirjoja ja on vahvasti läsnä digitaalisessa mediassa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs