Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kustannustoiminta » Aikaa elämän yksityiskohdille

Lasten Keskus

Aikaa elämän yksityiskohdille

Tiedote.
Julkaistu: 01.11.2013 klo 11:02
Julkaisija: Lasten Keskus

Liisa Väisäsen Verkkaisuuden filosofiaa kehottaa hidastamaan ja keskittymään olennaiseen. Sen teemoina ovat ruoka, matkailu – ja elämä itse!

Moni kertoo matkoilta palattuaan nauttineensa eniten siitä, kun saattoi istua katukahvilassa ja katsella ohikulkevia ihmisiä kiirehtimättä itse mihinkään. Kun suloinen joutenolo valtaa mielen.

Onko hidastaminen kuitenkaan uusi asia, vaikka se on tämän ajan trendi? Olisiko verkkaisuuden filosofia sittenkin elänyt kulttuurissamme eri muodoissaan jo kauan?, kysyy taidefilosofi ja kulttuurivaikuttaja Liisa Väisänen.

Teos luotaa hitaan elämän historiaa ja slow-liikkeen eri muotoja sen syntysijoilta Italiasta käsin. Niin ikään pohditaan kontemplaatiota ja kurkistetaan pyhiinvaelluksille ja cittaslow-kaupunkeihin.

Vaikka läsnäolo, itsensä kehittäminen ja armollisuus omalle itselle ovat tärkeitä asioita, moni sairastuu kiireeseen ja kuvittelee sen olevan ainoa oikea tapa elää ja olla tehokas. Verkkaisuuden vaihteen valinnut Väisänen osoittaa, kuinka kiireetön suhtautuminen aikaan ja tekemiseen tuo laatua ja sisältöä elämään. Keskittyminen oleelliseen antaa tilaa elämän yksityiskohdille ja nautinnoille.

Marco Peretton nelivärikuvitus tarjoaa lukijalle tilaisuuksia pysähtyä lukemansa ääreen.

Liisa Väisänen on taidefilosofi, kulttuurivaikuttaja ja suosittu luennoitsija. Hän on julkaissut mm. teokset Kristilliset symbolit – ikkuna pyhään ja Uskosta taiteeseen. Väisäselle myönnettiin 2009 Pro Arte -mitali ja 2010 Martti Ahtisaari -mitali.

Liisa Väisänen: Verkkaisuuden filosofiaa. 309 s. Kirjapaja 2013. Kl 17.3. ISBN 978-952-247-264-9. Ovh. 28,00

 

Lisätietoja: Liisa Väisänen, liisa@liisavaisanen.net tai Kirjapaja: viestintä / Marja-Liisa Saraste, marja-liisa.saraste@kirjapaja.fi , puh. 040 553 4757. 

Kirjan kansikuva ja tekijöiden kuvat täältä : http://www.kirjapaja.fi/tuotteet/2248-verkkaisuuden-filosofiaa

Arvostelukappaleet: minna.vatja@lastenkeskus.fi

Liitetiedostot

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy on uusi kustantamo, joka nimensä mukaisesti yhdistää kaksi tuotemerkkiä.

Molemmilla tuotemerkeillä on perinteikäs historia ja vankka tunnettuus kustannusmaailmassa. Kirjapaja on kustantanut kirjoja jo vuodesta 1942, Lasten Keskus Oy vuodesta 1974. Yhteistä henkistä pääomaamme edustavat samat arvolähtökohdat ja eettisen ja hyvän elämän tavoitteet. Yhdistymisen kautta näiden luotettujen kustantajanimien asema kuluttaja- ja jälleenmyyntikentällä sekä seurakuntien piirissä vahvistuu entisestään.

Kirjapajan tuotannossa on monipuolisia tietokirjoja elämäntaidon, hyvinvoinnin, kulttuurin ja yhteiskunnan aloilta. Hyvin edustettuja ovat maailmankatsomuksellinen, hengellinen ja teologinen kirjallisuus ja kirkolliset kirjat. Lisäksi julkaisemme niin kotimaisia kuin käännettyjä lahjakirjoja. Nimikkeet kattavat tunnelmat ja tarpeet ilosta suruun, kannustuksesta lohdutukseen.

Lasten Keskus on tunnettu erityisesti lasten kuvakirjoista sekä kasvatukseen liittyvästä tietokirjallisuudesta. Kotimaisten kuvakirjojen ohella julkaisemme myös ulkomaisia kuvakirjoja, saturomaaneja ja lasten tietokirjoja. Kirjoille on usein tunnusomaista eettiset kysymykset, esimerkiksi ystävyys, auttaminen ja erilaisuuden hyväksyminen. Siksi ne toimivat hyvin myös kasvattajan apuvälineinä. Tuotannossa on myös oppikirjoja ja oppaita kodeille, kouluille ja päivähoitoon sekä seurakuntien lapsi- ja nuorisotyöhön.

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy julkaisee vuosittain noin 150 uutta nimikettä. Se haluaa jatkossakin olla luotettava, innostava, ajankohtainen ja dynaaminen kustantamisen osaaja.

 

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy – Sisältöä elämään.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs