Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Uusia koreografioita Tanssia!-näytöksissä 25. ja 26.4.

Oulun ammattikorkeakoulu

Uusia koreografioita Tanssia!-näytöksissä 25. ja 26.4.

Tiedote.
Julkaistu: 17.04.2012 klo 08:24
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun seudun ammattikorkeakoulun (Oamk) tanssinopettajakoulutuksen lukuvuoden viimeiset Tanssia!-näytökset ovat Oamkin konserttisalissa (Kotkantie 1) keskiviikkona 25.4. klo 18.30 ja torstaina 26.4. klo 13.00 ja 18.30. Näytöksiin on vapaa pääsy.

Näytöksissä nähdään teoksia useilta koreografeilta ja monesta eri tanssilajista. Simone Narraina ja Maaike Oldeboer toimivat näytöksessä vierailevina koreografeina Fontys Dansacademiesta. Näitä koreografioita on työstetty kuukauden tiiviin harjoitteluperiodin aikana, ja ne saavat ensi-iltansa ensi viikon Tanssia!-näytöksessä.

Näytöksissä nähdään myös showtanssin suuntautumisvaihtoehdon opiskelija Heikki Haltun ja kansantanssin suuntautumisvaihtoehdon opiskelija Viljami Pekkalan (vain keskiviikkona) taiteelliset opinnäytetyöt.

Lisäksi näytöksissä nähdään seuratanssin suuntautumisvaihtoehdon opiskelijoiden Jyrki Keisalan ja Päivi Perttusen parityöskentelyn muotoja tutkiva teos sekä klassisen baletin ja showtanssin erikoiskoulutusluokkien tanssimia teoksia.

Lisätietoja

Mira Kolanen, tuottaja, 050 310 3938, mira.kolanen@oamk.fi

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs