Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Tuusulan Skidiviikon ohjelma on julkaistu ja liput myynnissä

Tuusulan kunta

Tuusulan Skidiviikon ohjelma on julkaistu ja liput myynnissä

Tiedote.
Julkaistu: 22.02.2016 klo 11:02
Julkaisija: Tuusulan kunta

Maaliskuussa on taas Tuusulan oman lastenkulttuuriviikon aika. Skidiviikon, 8.–19.3., ohjelmistossa on esityksiä ja työpajoja niin päiväkodeille, kouluille kuin perheillekin. Kävijöiden toiveesta tänä vuonna on lisätty erityisesti ilta- ja viikonloppuesitysten määrää ja joka keväiseen tapaan Skidiviikoilla on ohjelmaa myös kaikkein pienimmille kulttuurinkuluttajille eli vauvoille vanhempineen.

Skidiviikon ohjelma alkaa tiistaina 8.3. klo 18, kun Taidekeskus Kasarmissa nähdään ihastuttava koko perheen tanssiesitys Neiti Ida. Neiti Ida ensin hiukan ujostelee, mutta pian huomaa että eihän yleisöä tarvitsekaan pelätä, vaan heidän kanssaan voi kommunikoida mitä erilaisimmin keinoin. Hanna Brotheruksen oivaltavan koreografian Neiti Idana tanssii Jonna Aaltonen. Liput esitykseen 5,50 € (sis. palvelumaksun) verkossa osoitteessa www.lippu.fi.

Lauantaina 12.3. jatketaan tanssin pyörteissä, kun Keski-Uudenmaan tanssiopisto tuo Taidekeskus Kasarmiin tanssipajoja. Puolen tunnin mittaisissa pajoissa pääsevät ensin tanssiman vauvat vanhempineen, sitten taaperot vanhempineen ja viimeisellä vuorolla 3–4-vuotiaat vilistäjät. Tanssipajoihin on vapaa pääsy, mutta niihin ilmoittaudutaan ennakkoon osoitteessa www. tuusula.fi/skidiviikko. Tiistaina 15.3. Kasarmiin saapuu Vauvojen ja taaperoiden taidenarikka klo 10–12 väliseksi ajaksi. Taidenarikassa 0–2-vuotiaat pääsevät tutkimaan ja tunnustelemaan erilaisia materiaaleja. Elämystilassa saa pötkötellä, lötkötellä, haistella ja maistella. Pajaan voi tulla piipahtamaan vartiksi tai viihtymään tunniksi. Taidenarikkaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Torstain 17.3. esitykseen ovat tervetulleita niin ikäihmiset kuin lapsiperheetkin. Revontulikettu-esitys nähdään Riihikallion palvelukeskuksessa klo 10 ja 13. Esityksiin on vapaa pääsy, mutta niihin ilmoittaudutaan ennakkoon Skidviikon verkkosivuilla.

Perheiden ohjelma huipentuu lauantaihin 19.3. kun Linnateatterin näytelmä Tatu ja Patu pihalla hauskuuttaa koko perhettä. Outo esitys siitä, mitä kaikkea pihalla voi tehdä. Osaatko kiivetä puuhun oikein? Tunnetko hiekkakakun ja kuraveden väliset fysiikan lait? Piirrätkö pihapelit maahan riittävällä vakavuudella, osaatko rakentaa majan tai punoa kukkaseppeleen? Huom. esitys voi aiheuttaa pakonomaisen tarpeen mennä sotkemaan itsensä mutaan, hiekkaan, veteen ja lumeen. Eli olemaan täysin pihalla! Liput esitykseen 5,50 € (sis. palvelumaksun) verkossa osoitteesta www.lippu.fi.

Koulut voivat tilata Capoeira-tanssipajan 1.–2.-luokkalaisilleen, ja päiväkoti-ikäisten Muumilaakson talvi -nukketeatteriesitys kiertää Jokelan ja Kellokosken kirjastoissa sekä pääkirjastossa.

Koko Skidiviikon ohjelma, liput ja ilmoittautumislinkit osoitteessa www.tuusula.fi/skidiviikko.
Paperisiin ohjelmistoesitteisiin voi törmätä Tuusulan kirjastoissa, museoissa, neuvoloissa, perhekeskuksissa ja uimahallilla. Tutustu ohjelmaan ja tule mukaan!

Skidiviikon järjestää Tuusulan kunnan kulttuuripalvelut yhteistyössä ohjelmaan osallistuvien tapahtumajärjestäjien kanssa.

Lisätiedot

Kuva liitteenä: Vauvojen taidenarikka, kuvaaja Vuokko Hurme
Lisätiedot tapahtumasta: kulttuurituottaja Taiju Kiesilä, p. 040 314 3435, taiju.kiesila(at)tuusula.fi
Skidiviikon koko ohjelma ja ohjelmistoesite: www.tuusula.fi/skidiviikko

Liitetiedostot

Tuusula on kestävästi kehittyvä kunta lentokentän läheisyydessä Helsingin metropolialueella. Luonnonläheisessä kulttuurikunnassa asuu yli 38 000 asukasta. Tuusulan keskuksia ovat Hyrylä, Jokela ja Kellokoski. http://www.tuusula.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs