Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Tule kokeilemaan Lahden ensimmäisiä omatoimikirjastoja

Lahden kaupunki

Tule kokeilemaan Lahden ensimmäisiä omatoimikirjastoja

Tiedote.
Julkaistu: 15.12.2015 klo 15:32
Julkaisija: Lahden kaupunki

Etsimme käyttäjiä Jalkarannan ja Liipolan kirjastojen omatoimikäytön pilotointiin. Omatoimikirjastot avataan asiakkaiden käyttöön keskiviikkona 16.12.

Palvelua pääsee kokeilemaan vaihtamalla kirjastokortin omatoimikorttiin Jalkarannan tai Liipolan kirjastoissa palveluaikoina ma, to klo 13-19, ti, ke ja pe klo 10-17. Omatoimiaika laajentaa kirjastojen aukioloaikoja aamuihin, iltoihin sekä viikonloppuihin, aikoihin, jolloin henkilökuntaa ei ole paikalla. Omatoimikirjastot ovat auki joka päivä klo 7-22.

Omatoimikirjastoihin on asennettu tekniikkaa, joka mahdollistaa kirjastoon pääsyn omatoimikirjaston kortilla ja nelinumeroisella PIN-koodilla. Käyttöoikeus on henkilökohtainen ja sen saa 15 vuotta täyttänyt Lahden kaupunginkirjaston asiakas. Lapset voivat tulla kirjastoon huoltajan kanssa.

Omatoimiaikana kirjastoissa voi lainata ja palauttaa automaateilla sekä käyttää tietokoneita sähköiseen asiointiin. Kopiointi ja tulostaminen on mahdollista kirjastojen palveluaikoina.

 

Lisätietoja:

Vastaava kirjastonhoitaja Suvi Haikola

Jalkarannan ja Liipolan kirjastot

puh. 044 416 3229

suvi.haikola@lahti.fi

Liitetiedostot

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs