Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » TTT-Klubin kevätkausi esittelee parhaimmiston komediasta ja musiikista

Tampereen Työväen Teatteri

TTT-Klubin kevätkausi esittelee parhaimmiston komediasta ja musiikista

Tiedote.
Julkaistu: 03.12.2014 klo 10:59
Julkaisija: Tampereen Työväen Teatteri

Tampereen Työväen Teatterin ravintolanäyttämön ohjelmisto kevätkaudelle 2015 on julkistettu. Valinnoissa jatkuu komedian ja musiikin viitoittama linja. Tavoitteena on ollut koota ohjelma lajiensa kiinnostavimmista esityksistä ja esiintyjistä, oli sitten kyse näytelmistä, jazzista, stand upista tai lauluntekijöistä. Ohjelmistossa on huomioitu myös TTT-Klubin erityinen luonne intiiminä istumakatsomona sekä toisaalta rentona illanviettoravintolana.

Komedian puolella kevätkauden uutuuksiin kuuluu Mika Eirtovaaran Nauru pitkästä ilosta, joka esittäytyy parhaillaan laajalla salikiertueella ympäri Suomen. Aivan uudenlaista esitystyyppiä edustaa Harhautus, ”huijarikomedia taikuuden ammattilaisesta”. Tässä käsikirjoitetussa esityksessä yleisön saa epäilemään aistejaan ravintolataikuuden Suomen mestari Joni Pakanen. Erilaisen perhevalmennuksen ja terapiatripin tarjoaa Vauvasuihku, jossa tuoreet äidit Saara Kotkaniemi ja Annika Poijärvi tekevät esityksen siitä, mitä tapahtui kun kaksi äitiyteen valmistautuvaa näyttelijää löysivät itsensä internetin vauvafoorumeilta.

Keväällä ohjelmistossa jatkavat jo vuodesta 2007 asti yleisönsä ottanut Luolamies Riku Suokkaan tulkitsemana sekä Vuonna 85 -musikaalin aiheita jatkava rocktarina Mauno Peppone – Elämä, kuolema ja comeback, jossa näyttämön valloittavat Jari Ahola ja Alabama House Band.

Kevätkauden musiikkiohjelmisto jakautuu jazz- ja lauluntekijäiltoihin. Jazzkauden avaa 6.2. Verneri Pohjola ainutlaatuisella vierailulla, jossa kuullaan tämän Suomen kansainvälisesti arvostetuimman jazzmuusikon uuden albumin Bullhorn (Edition Records) materiaalia. Levynjulkaisukonsertti on ensimmäinen Suomessa. Kevään muita jazz-iltoja ovat 7.3. suomalaisen Elifantreen ja norjalaisen Splashgirlin etappi kokoonpanojen yhteisellä Pohjoismaiden kiertueella, Eero Koivistoinen Quartet feat. Jukka Eskola 28.3. sekä Johanna ja Mikko Iivanainen Duo 18.4.

Nuoren polven persoonallisinta lauluntekijäosaamista esittelevät TTT-Klubilla valtakunnallisesti palkittu kulttisuosikki Risto sekä Pirkanmaan festivaalien Lähiartisti Laura Moisio 21.2. Yhdysvaltain- ja Britannian-kiertueidensa välissä Tampereella ehtii piipahtamaan maailmalla nousujohteista uraa tekevä Mirel Wagner 11.4. Pitkän taipaleen tehneitä valtakunnallisia kestosuosikkeja edustavat M.A. Numminen & Pedro Hietanen (14.2.), Honey B. Duo (27.2.), Dave Lindholm Solo (21.3.) sekä Edu Kettunen ja Ninni Poijärvi (24.4.).

Stand up -klubeja on kevätkauden ohjelmistossa kolme. Koomikkokattauksessa naurua nostattavat Jussi Simola, Fredi Lilius ja Mikko Vaismaa (6.2.), Tomi Walamies, Antti Haapala ja Joni Koivuniemi (6.3.) sekä Jape Grönroos, Anitta Ahonen ja Mika Eirtovaara (10.4.). Stand up on osa ohjelmaa myös kevään Friday Night Live -tapahtumissa, joissa koko illan viihtymistä vauhdittavat niin ikään artistivieras ja House Band. 13.3. Friday Night Liven esiintyjiä ovat Heli Sutela, Riku Suokas ja Emma Salokoski, ja 17.4. Ilari Johansson, Tommi Tuominen ja Maria Lund.

Liput TTT-Klubin tapahtumiin myy TTT:n lippumyymälä sekä Lippupiste. Lippuja saa myös ovelta, mikäli tilaa on. Syksyllä 2014 valtaosa esityksistä on ollut loppuunmyytyjä.


Ohjelmisto ja esityspäivät:
http://www.ttt-klubi.fi

Pressikuvat:
http://www.ttt-teatteri.fi/mediagalleria/ttt-klubi-pressikuvat

Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja pressiliput:
tiedottaja, ohjelmatuottaja Mika Kauhanen, puh. 050 401 8252, mika.kauhanen@ttt-teatteri.fi

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs