Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Tanssia!-näytöksiä Oamkissa 28. ja 29.2.

Oulun ammattikorkeakoulu

Tanssia!-näytöksiä Oamkissa 28. ja 29.2.

Tiedote.
Julkaistu: 23.02.2012 klo 09:19
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun seudun ammattikorkeakoulun (Oamk) tanssinopettajan koulutusohjelma tarjoilee Tanssia!-näytöksiä helmikuun lopulla. Tanssillisesta osaamisesta voi nauttia Oamkin konserttisalissa (Kotkantie 1, Oulu) tiistaina 28.2. klo 18.30 ja karkauspäivänä keskiviikkona 29.2. klo 13 ja 18.30. Näytöksiin on vapaa pääsy.

Ilmassa alkaa olla haikeutta, kun tänä keväänä valmistuvat, neljännen vuosikurssin showtanssin opettajaopiskelijat työskentelevät viimeistä kevättä yhdessä. He toimivat näytöksessä sekä tanssijoina että koreografeina niin itselleen, toisilleen kuin nuorille showtanssin erikoiskoulutusluokan tanssijoillekin. Lisäksi näytöksessä esiintyvät klassisen baletin erikoiskoulutusluokkien oppilaat niin päälajissaan klassisessa baletissa kuin sivulajissaan showtanssissa.

Lisätietoja

Tanssinopettajakoulutus, 010 272 2501, tanssi@oamk.fi

http://www.oamk.fi/kulttuuri/tapahtumakalenteri/

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs