Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Talvikarnevaaleilla 13 000 kävijää

Lahden kaupunki

Talvikarnevaaleilla 13 000 kävijää

Tiedote.
Julkaistu: 10.02.2016 klo 12:23
Julkaisija: Lahden kaupunki

Talvikarnevaalien tapahtumissa 23.1.–7.2.2016 oli 13 000 kävijää. Talvikarnevaalit järjestettiin tänä vuonna 33. kerran, teemana oli Kaikilla kielillä. Ohjelmakokonaisuuksia eri taiteen aloilta oli yhteensä yli 50 ja esityksiä festivaalien aikana oli 130. Esiintyjinä oli noin 700 lasta, nuorta, opiskelijaa ja ammattilaista.

Monipuolinen ohjelmisto konsertteja, työpajoja ja eri taiteen alojen esityksiä ilahdutti reilun kahden viikon aikana niin päiväkoti- ja koululaisryhmiä kuin perheitä. Tapahtumista etenkin avajaistapahtuma Kaikilla kielillä ja päätöstapahtuma Unelmat liikkeelle -talvirieha saivat innokkaan karnevaaliyleisön liikkeelle. SUPER teatterin Minä ja robotti -esitykset, Lasten Laulustudio Helmien Parad alle -musikaaliesitys ja Kivimaan Taideluokka 4A:n Kolme iloista rosvoa olivat lähes loppuunmyytyjä. Huikeita hetkiä koettiin myös, kun juuri remontoidun konserttitalon lavalla nähtiin yli sata esiintyjää Marikki ja mieletön metsä -tanssisadussa.    

Seuraavan kerran Talvikarnevaaleja vietetään tammi-helmikuun vaihteessa.   

Lahden Lasten Talvikarnevaaleista

Lahden Lasten Talvikarnevaalit on yksi Suomen perinteikkäimmistä ja suurimmista lastenfestivaaleista. Yli kaksi viikkoa kestävä lastenkulttuurin festivaali on laajan yhteistyöverkoston voimin rakennettu tapahtuma, jossa pääkohderyhmä on lapset ja nuoret niin yleisönä, osallistujina kuin esiintyjinäkin.

Talvikarnevaalit haluaa toimia laadukkaan ja lapsilähtöisen lastenkulttuurin puolestapuhujana osoittamalla omalla toiminnallaan, kuinka mielenkiintoinen, monipuolinen ja taiteellisesti korkeatasoinen lastenkulttuuriin keskittynyt festivaali voikaan olla.

Lisätietoja:
Vuokko Kortelainen, kulttuurituottaja, p. 050 383 6551, vuokko.kortelainen@lahti.fi
Matti Karhos, kulttuuriasiainpäällikkö, p. 050 387 8792, matti.karhos@lahti.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs