Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Taivas+Helvetti-ilmiö kasvaa: kirjalahjoituksia nuorille ja kummikouluja yrittäjille

Taivas+Helvetti

Taivas+Helvetti-ilmiö kasvaa: kirjalahjoituksia nuorille ja kummikouluja yrittäjille

Tiedote.
Julkaistu: 03.09.2014 klo 08:58
Julkaisija: Taivas+Helvetti

Taivas+Helvetti 2 -kirjaa on myyty ennakkoon jo yli 5 000 kappaletta. Tavoitteena on myydä 60 000 kirjaa, joista jokaisesta lahjoitetaan yksi kirja valmistuvalle nuorelle. Tamperelaisessa Kalevan lukiossa abiturienteille lahjoitettiin kaksi sataa kirjaa torstaina 28. elokuuta. Kainuulaisille nuorille on luvassa omat kaksi sataa kirjaa syksyn aikana. Myös ammattikorkeakoulu Arcadalle ja Kaarinan lukiolle on luvassa lahjoitus kirjassa tarinansa kertovilta yrittäjiltä. Kirjan julkaisujuhlaa vietetään ensi perjantaina, Yrittäjän päivänä, Helsingissä.

Tamperelaisen Kalevan lukion oppilaille kirjalahjoituksen organisoinut Ville Lähdesmäki kiittelee tukea, jota on itse yrittäjänä saanut ja kertoo viime torstain tapahtumasta:

Kalevan lukion 500 oppilasta kuuntelivat meitä yrittäjiä kiinnostuneena. Kerroin omasta yrittäjätaipaleestani ja luin toisen Kalevan lukiosta valmistuneen yrittäjän, Alex Niemisen, tervehdyksen oppilaille. Alexin tervehdys kiteytyi sanoihin ”Elämästä voi tehdä juuri sellaisen kuin itse haluaa. Vaikka olisi B:n ylioppilas.”

Tampereen aluetapahtumassa myös Kaisa Jaakkola päätti lahjoituksesta oman kotimaakuntansa Kainuun nuorille. Kaisa lahjoittaa sata ja kirjan tekijät toiset sata kirjaa tämän syksyn aikana.

Minä uskon siihen, että työpaikat pitää tehdä itse, jos niitä ei ole valmiina tarjottimella. Aina on asioita, joita ihmiset haluavat ostaa jos joku vain tekee ne hyvin. Uskon myös siihen, että voin omalla tarinallani olla inspiroimassa ja rohkaisemassa edes osaa näistä nuorista tekemään asioita joihin he itse, tai heidän ympäristönsä ihmiset, eivät olisi ikinä uskoneet. Jos itse olisin kuunnellut opoani lukiossa, en olisi edes hakenut teknilliseen korkeakouluun. Hän sanoi, että "turhaan haet, et voi sinne päästä lyhyellä matikallasi". Pääsin silti, keskinkertaisella koulumenestyksellä ja helkkarin kovalla motivaatiolla.

Kummikoulun hankkimisesta ja kirjalahjoitusten tekemisestä voi lukea lisää osoitteesta http://www.taivasjahelvetti.fi/kulovalkea

Karo Hämäläisen ja Mika Mäkeläisen kirjoittama Taivas+Helvetti osa kaksi ilmestyy Yrittäjän päivänä 5. syyskuuta 2014. Uudessa kirjassa kerrotaan 21 yrittäjän tarinat. Mukana ovat mm. St1:n Mika Anttonen, Hesburgerin Heikki Salmela, Genelecin Ilpo Martikainen, Enston Marjo Miettinen, DealDashin William Wolfram, Eskimo Finlandin Peter Fredman, Heebon ja Eminen Susanna Rantanen ja Huoneen Evon Söderlund.

PwC:n Most Valuable Entrepreneur -kilpailun voittaja valitaan 9. lokakuuta

Taivas+Helvetti-kirjan tekijät ja PwC etsivät yhdessä Suomen arvokkainta yrittäjää. Ehdolla ovat 21 yrittäjää, jotka kertovat oman yrittäjätarinansa Taivas+Helvetti 2 -kirjassa. Voittaja valitaan yhdessä lukijoiden ja raadin kanssa. Lukijat voivat äänestää suosikkiaan 5.9. alkaen osoitteessa www.taivasjahelvetti.fi Palkintogaala järjestetään Helsingissä Nordic Business Forumin yhteydessä torstaina 9. lokakuuta.

Maakuntakiertue jatkuu 17. syyskuuta Turussa

Kirjaan liittyen järjestetään kiertue seuraavilla paikkakunnilla: 28.8. Tampere, 17.9. Turku, 30.9. Oulu, 2.10. Lappeenranta, 29.10. Kuopio, 30.10. Jyväskylä, 4.11. Seinäjoki, 26.11. Lahti, 3.12. Helsinki. Julkistustilaisuus järjestetään 5.9. Helsingissä. www.TaivasjaHelvetti.fi -sivuilta löytyy yrittäjien tarinoita videomuodossa ja teemaan liittyviä blogikirjoituksia. Ilmiön isä Mika Mäkeläinen kertoo kakkoskirjan taustoja osoitteessa http://www.taivasjahelvetti.fi/yrittajyyden-taivas

 

Haastattelut

Kirjassa esiintyviä yrittäjiä tai kirjan tekijöitä on mahdollista haastatella sopimalla aikataulusta Zeelandin Susanna Paloheimon kanssa. Susannan tavoittaa sähköpostilla 5.9. saakka osoitteesta susanna.paloheimo@zeeland.fi ja sen jälkeen osoitteesta media@taivashelvetti.fi tai puhelimitse numerosta 045 6709 561.

Lisätietoja: Mika Mäkeläinen, puh. 040 549 1717 tai mika.makelainen@gmail.com 

Liitetiedostot

Taivas+Helvetti 2, Karo Hämäläinen ja Mika Mäkeläinen, kuvat Jussi Ratilainen. 338 sivua. Suositushinta 36,90 (sis. alv) Painopaikka: Bookwell, Porvoo. Kustantaja: One on One Publishing Oy. Saatavilla taivasjahelvetti.fi -verkkokaupasta, hyvin varustelluista kirjakaupoista ja yllättävistä jälleenmyyntipisteistä, jossa ei yleensä kirjoihin törmää.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs