Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kulttuuri ja taide » Suuri Rumpupäivä - F-Musiikki Vantaalla 23.3.2013

F-Musiikki Oy

Suuri Rumpupäivä - F-Musiikki Vantaalla 23.3.2013

Tiedote.
Julkaistu: 14.03.2013 klo 14:08
Julkaisija: F-Musiikki Oy

F-Musiikki Oy Vantaa järjestää Suuri Rumpupäivä -tapahtuman lauantaina 23.3.2013 klo 10.00–16.00 osoitteessa Antaksentie 4, Vantaa.


Meillä on ilo ja kunnia saada neljä Suomen rumpujensoiton kärkinimeä vetämään päivän aikana kukin oma rumpuklinikkansa. Klinikat aloittaa Pop Jazz konservatorion opinnäytetöiden lehtori ja YouTubessa "Häärumpalinakin" tunnettu Mika Säily. Mikan ura alkoi 70- ja 80-lukujen taitteessa kun Mika hoilotti suureen ääneen Pelle Miljoonan tuotantoa rumpuja soittaessaan. Nykyisin Mika on Suomen parhaita ja tunnetuimpia jazzrumpaleita ja rumpujensoiton opettajia.Toisena klinikoitsijana nähdään Toni Porthén. Tämä luottorumpali tekee nykyisin laserintarkkaa jälkeä Suomen kärkipoppareiden leivissä. Toni soittaa tällä hetkellä Anna Abreun sekä Jannika B:n livekokoonpanoissa. Toni on tehnyt töitä muun muassa seuraavien artistien kanssa: GG Caravan, Redrama, AXL Smith, Lenni-Kalle Taipale ja Värttinä.Seuraavana klinikkansa tulee esittelemään raskaamman progemusiikin raudanluja ammattilainen ja rumpujensoiton opettaja Tuomas Rauhala. Tuomaksen pääbändi on vastikään uuden albuminsa julkaissut For The Imperium. Päivän viimeisenä klinikkana kuullaan niinikään raskaamman musiikin ammattinimi Kai Hahto. Kai on toiminut Swallow The Sunin rumpalina vuodesta 2009 lähtien. Kai on myös palkittu vuoden 2006 soittajana Finnish Metal Awards -gaalassa. Kai soittaa myös kovassa nosteessa olevan Wintersun -yhtyeen riveissä.F-Musiikki Vantaalla on koko päivän ajan ainutlaatuisia tarjouksia kaikista rumputuotteista ja päivän huipennukseksi arvomme kaikkien vierailijoiden kesken 2635 euron arvoisen Yamaha Tour Custom -rumpusetin kaikilla herkuilla.

INFO:

F-Musiikki Vantaa avoinna lauantaina 23.3.2012 klo 10–16

Klinikoiden aikataulu:
Mika Säily klo 12:00
Toni Porthén klo 13:00
Tuomas Rauhala klo 14:00
Kai Hahto klo 15:00

Lisätietoa tapahtumasta:
Timo Sahlström
F-Musiikki Vantaan myymäläpäällikkö
e. timo.sahlstrom@f-musiikki.fi
p. 010-3207 401

F-Musiikki Vantaa
Retail Park, Antaksentie 4
01510 Vantaa
010-3207 300

Liitetiedostot

F-Musiikki Oy -konserni on suurin suomalainen musiikkituotteiden maahantuoja, tukku- ja vähittäiskauppias, joka edustaa pitkäaikaista osaamista, perinnettä ja brändiä alallaan. F-Musiikki Oy:n toiminnan edeltäjä Musiikki Fazer perustettiin vuonna 1897. Tuotevalikoimaan kuuluvat maailman johtavien soitinvalmistajien pianot, kosketinsoittimet, akustiset soittimet, bändisoittimet, pro audio-tuotteet, mikserit, nuotit sekä musiikkiohjelmistot. Lisäksi konserni on mukana kevyen musiikin nuottien ja kirjojen julkaisutoiminnassa sekä musiikin kustannustoiminnassa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs